Mediatoarea Ghinea, trimisă în judecată pentru ruinarea omului de afaceri Puiu Cenda! Cea mai frumoasă vilă din Reșița și brutăria, sub sechestru asigurator!

explo 1000x200

Anica Gabriela Ghinea a fost trimisă în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin după ce aceştia au stabilit că s-ar face vinovată de „înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals”!

Tot procurorii spun că femeia i-a luat omului de afaceri Vasile Gheorghe Cenda, cunoscut în Reșița drept Puiu Cenda, prin înşelăciune şi fără a plăti valoarea reală, societatea comercială SC Puiu Cenda Prod SRL, atât de cunoscută pentru produsele de panificație. Procurorii arată în rechizitoriul înaintat pe 22 februarie Tribunalului Caraş-Severin exact aceleaşi aspecte pe care Express de Banat le-a prezentat cu mult înainte ca Anica Ghinea să fie reținută. „Prin întocmirea unor procuri notariale care nu reprezentau voinţa reală a acestuia şi fără a achita contravaloarea bunurilor înstrăinate, l-a deposedat în perioada 2014-2015 de toate bunurile sale şi ale firmei al cărei asociat unic era. În cauză au fost dispuse măsuri asigurătorii asupra bunurilor inculpatei G. A. G. Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, informează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

O vilă deosebită, brutăria din care a câştigat sume fabuloase, un apartament, un teren de 10 hectare şi trei maşini de lux a pierdut Puiu Cenda după ce, susţine el, a picat în mrejele Anicăi Gabriela Ghinea, un mediator aflat pe tabloul Tribunalului Caraş-Severin. Sprijinită de un notar public, reclama omul de afaceri, femeia ar fi reuşit să-l deposedeze de toate bunurile imobile şi mobile în interval de numai patru luni. „Am angajat-o pe Gabriela Ghinea pe post de jurist la societatea mea. Întrucât aceasta devenise de încredere, i-am permis să aibă controlul asupra tuturor actelor mele şi ale societăţii. În toamna anului trecut am suferit o depresie care m-a marcat, astfel încât pârâta Ghinea stătea mereu în preajma mea, dându-mi fie medicamente care mă făceau inconştient, fie alcool. Nu am bănuit niciodată interesul acesteia în a mă deposeda în interval de câteva luni de toate bunurile agonisite o viaţă”, a scris Puiu Cenda în plângerea penală înaintată DIICOT-ului. Cu jumătate de gură, acesta recunoaşte că a avut şi o relaţie sentimentală cu jurista firmei.

CITEȘTE ȘI:

Expertizele criminalistice confirmă: Mediatoarea Ghinea e o escroacă, i-a luat cu japca averea afaceristului Puiu Cenda!

EXCLUSIV. Judecătoarea Aldea a intervenit pentru ruinarea afaceristului drogat şi sedus de mediatoarea Ghinea!

EXCLUSIV. Dovezile jecmănirii afaceristului Puiu Cenda, la coșul de gunoi! Le-a aruncat cu mâna lui!

Semnături false pe documentele prin care a fost jecmănit afaceristul Puiu Cenda! (VIDEO)

Iniţial, dosarul a fost instrumentat de DIICOT Timişoara care l-a declinat spre Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, unitate de parchet care a şi reţinut-o pe mediatoare pentru 24 de ore în cursul urmăririi penale. Cu toate acestea, nici atunci, nici acum Consiliul Naţional pentru Mediere nu a suspendat-o pe Ghinea, deşi în Statutul profesiei de mediator la art. 9(2) este prevăzut că: „Exercitarea calității de mediator se suspendă de drept, în cazul în care împotriva mediatorului s-a luat măsura arestării preventive sau controlului judiciar, până la soluționarea definitivă a procesului penal, potrivit legii”. „Doamna Ghinea nu este suspendată, dar noi nu am primit nicio informare de la Parchet despre dosarul dânsei. Dacă Parchetul ne va sesiza, vom transmite documentul Consiliului Naţional de Mediere, singurul organism care poate suspenda un mediator”, ne-a declarat Maria-Elena Berbencea, vicepreşedintele Corpului profesional al mediatorilor din Caraş-Severin.

CITEȘTE ȘI:

Divorțat, drogat și jecmănit! Puiu Cenda era plin de bani, acum e un om zăpăcit, fără echilibru!

Diversiune în timpul audierii martorilor! Jecmănirea afaceristului Puiu Cenda, bazată pe relații periculoase cu notari, avocați, procurori și judecători!

Omul de afaceri ruinat din pix a chemat DIICOT-ul în biroul notarului! „E problema lui ce idioțenii a făcut!”

Cunoscut om de afaceri sedus, drogat şi lăsat în fundul gol! I-a luat cu japca toată averea!

banner 970 x 250