Cunoscut om de afaceri sedus, drogat şi lăsat în fundul gol! I-a luat cu japca toată averea!

Vasile Gheorghe Cenda, Puiu cum e cunoscut în oraş, a sesizat DIICOT-ul după ce a rămas în doar câteva zile fără averea ridicată de pe urma brutăriei care trimitea pâine în tot oraşul. Plângerea omului de afaceri vizează mediatori, notari publici, un instalator, dar şi o persoană pe care nu a mai văzut-o vreodată!

O vilă deosebită, brutăria din care a câştigat sume fabuloase, un apartament, un teren de 10 hectare şi trei maşini de lux a pierdut Puiu Cenda după ce, susţine el, a picat în mrejele Anicăi Gabriela Ghinea, un mediator aflat pe tabloul Tribunalului Caraş-Severin. Sprijinită de un notar public, aşa cum reclamă omul de afaceri, femeia a reuşit să-l deposedeze de toate bunurile imobile şi mobile în interval de numai patru luni. „Am angajat-o pe Gabriela Ghinea pe post de jurist la societatea mea. Întrucât aceasta devenise de încredere, i-am permis să aibă controlul asupra tuturor actelor mele şi ale societăţii. În toamna anului trecut am suferit o depresie care m-a marcat, astfel încât pârâta Ghinea stătea mereu în preajma mea, dându-mi fie medicamente care mă făceau inconştient, fie alcool. Nu am bănuit niciodată interesul acesteia în a mă deposeda în interval de câteva luni de toate bunurile agonisite o viaţă”, a scris Puiu Cenda în plângerea penală înaintată DIICOT-ului. Cu jumătate de gură, acesta recunoaşte că a avut şi o relaţie sentimentală cu jurista firmei.

Potrivit susţinerilor afaceristului, acesta şi-a pierdut toată averea şi a ajuns să fie somat să plece din propria vilă, ridicată cu mâna lui, după ce Anica Gabriela Ghinea a făcut mai multe şmenuri ajutată de un notar public. Concret, Cenda ar fi împuternicit, fără ca el să aibă habar, prin intermediul notarului, instalatorul firmei şi o femeie necunoscută să-i vândă vila, brutăria, un teren şi un apartament oricui cred de cuviinţă. „În acest mod, vila mea a ajuns să fie proprietatea Gabrielei Ghinea, iar apartamentul, proprietatea fiului ei, Emanoil Mosu. Fosta mea angajată, Gabriela Ghinea, nu s-a mulţumit însă cu atât, ci a dat o împuternicire ştampilată de societatea mea, SC Puiu Cenda SRL, instalatorului firmei, Viorel Pruiu, prin care acesta a vândut brutăria tocmai Gabrielei Ghinea. Din octombrie 2014 şi până în februarie 2015 am fost devalizat de toate bunurile agonisite o viaţă, bunuri care în acest moment sunt în proprietatea numitei Ghinea şi a fiului său Emanoil Mosu”, a declarat omul de afaceri. Un alt aspect foarte important este că Puiu Cenda susţine că pentru toate aceste bunuri nu a primit vreun leu.

Pe lângă plângerea penală formulată la DIICOT, Puiu Cenda a deschis şi două acţiuni în instanţă, prin care cere anularea tuturor actelor prin care a fost lăsat în fundul gol. Interesant este că femeia acuzată că i-a furat averea habar nu are de aceste lucruri. „Eu nu ştiu despre ce vorbiţi. Eu nu am cunoştinţă de aşa ceva”, a fost prima reacţie a Gabrielei Ghinea când i-am telefonat pentru un punct de vedere. Întrebând-o dacă e proprietară în momentul de faţă pe mare parte din averea afaceristului, aceasta a spus: „Asta e problema dânsului. Eu am cumpărat doar imobilele, nu societatea. Nu văd care e legătura, nu ştiu despre ce vorbiţi. Habar nu am ce vorbiţi. Ar fi bine să ne întâlnim faţă în faţă, că prin telefon… poate să fie şi o glumă proastă. Eu cu dânsul am mai comunicat, am mai vorbit, dar nu am cunoştinţă despre aşa ceva. Dacă eram citată, ştiam de proces!” Nu e deloc o glumă proastă, iar Gabriela Ghinea pare să se fi convins şi ea, pentru că nu a mai dat niciun semn de viaţă după ce am luat legătura cu dumneaei, iar la telefon răspunde acum o altă persoană.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte senzaţionale despre şmenurile autentificate prin notariat!

Comments

  1. eu says:

    un om de milioane dar foarte credul

  2. Ceausescu says:

    oare s-o fi meritat ?? as fi curios cum arata aceasta doamna super smechera :)))

  3. […] Cunoscut om de afaceri sedus, drogat şi lăsat în fundul gol! I-a luat cu japca toată averea! […]