Expertizele criminalistice confirmă: Mediatoarea Ghinea e o escroacă, i-a luat cu japca averea afaceristului Puiu Cenda!

Femeia care a devenit peste noapte prin mai multe șmenuri proprietara celei mai frumoase vile din Reșița, a unei fabrici de panificație, a mai multor mașini de lux și terenuri are toate șansele să fie deposedată de tot ce și-a însușit ilegal și, în plus, să înfunde pușcăria. Expertizarea semnăturilor de pe actele de vânzare-cumpărare confirmă falsurile grosolane!

Poveștile ieftine vândute de Anica Gabriela Ghinea în stânga și-n dreapta prin care își susține nevinovăția sunt pur și simplu desființate de tot mai multe probe care se adună la dosarul său de urmărire penală. Expertiza criminalistică efectuată de Servicul Criminalistic din cadrul IPJ Caraș-Severin, spre exemplu, confirmă faptul că mare parte din actele care au stat la baza ruinării omului de afaceri Puiu Cenda și preluarea întregii averi a acestuia de către Anica Gabriela Ghinea sunt niște falsuri ordinare. Mai exact, că înscrisurile respective nu poartă semnătura afaceristului, ci sunt executate de altcineva. Există și acte asupra cărora expertul criminalist nu s-a putut pronunța, deoarece Institutul Național de Criminalistică interzice expertizarea unor copii xerografice.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV. Judecătoarea Aldea a intervenit pentru ruinarea afaceristului drogat şi sedus de mediatoarea Ghinea!

Semnături false pe documentele prin care a fost jecmănit afaceristul Puiu Cenda! (VIDEO)

Omul de afaceri drogat, sedus și lăsat lefter le dă dreptate procurorilor. Îi lasă să facă lumină în cazul său!

Înscrisul cu care Ghinea s-a prezentat la notarul public în 10.10.2014 este doar unul din cele care nu poartă semnătura lui Puiu Cenda. Pe baza acelei hârtii, instalatorul firmei lui Cenda i-a vândut mediatoarei brutăria, patiseria și terenul aferent. Există și două declarații datate 13.10.2014, pentru care expertul nu se poate pronunța dacă sunt semnate de Cenda sau e vorba despre un fals. E cert în schimb faptul că nu el a semnat documentele cu care Ghinea s-a prezentat la notar și prin care i-a vândut Anicăi Ghinea trei autoturisme de lux. Mai mult decât atât, experții criminaliști au concluzionat că semnătura vânzătorului pe contractul de vânzare-cumpărare pentru unul din autoturisme a fost depusă prin mijloace tehnocomputerizate, cu ajutorul unei imprimante color cu jet de cerneală.

În ciuda acestor noi dovezi, Anica Gabriela Ghinea continuă să pozeze în alte publicații drept o femeie cinstită și de o moralitate ieșită din comun. Mediatoarea escroacă a fost invitată în repetate rânduri să-și prezinte punctul de vedere și în cotidianul Express de Banat. De fiecare dată ne-a „amenințat” cu probe zdrobitoare, cu acte. Nu ne-a arătat nimic, mai ales după ce am rugat-o să ne facă dovada achitării a zeci de mii de euro către Puiu Cenda în schimbul averii acestuia sau măcar să ne spună de unde a avut atât de mulți bani!

 

CITEȘTE ȘI: 

Omul de afaceri ruinat din pix a chemat DIICOT-ul în biroul notarului! „E problema lui ce idioțenii a făcut!”

Cunoscut om de afaceri sedus, drogat şi lăsat în fundul gol! I-a luat cu japca toată averea!

Comments

  1. […] Poveștile ieftine vândute de Anica Gabriela Ghinea în stânga și-n dreapta prin care își susține nevinovăția sunt pur și siplu desființate de tot mai multe probe care se adună la dosarul său de urmărire penală. Expertiza criminalistică efectuată de Serivicul Criminalistic din cadrul IPJ Sursă știre […]

  2. […] Poveștile ieftine vândute de Anica Gabriela Ghinea în stânga și-n dreapta prin care își susține nevinovăția sunt pur și siplu desființate de tot mai multe probe care se adună la dosarul său de urmărire penală. Expertiza criminalistică efectuată de Serivicul Criminalistic din cadrul IPJ …mai multe stiri […]