„Societățile comerciale ale Consiliului Local erau falimentare!”

Primăria Reșița a ținut să facă o serie de precizări cu privire la materialul „Reșița, vândută bucată cu bucată. La preț de nimic!”, publicat de ziarul online Express de Banat. 

„Afirmaţia din titlul articolului este eronată şi tendenţioasă, sugerând că Reşiţa  ar fi fost vândută.

Precizăm că societăţile amintite în articol erau societăţi comerciale falimentare, care au avut pierderi şi care au fost conduse de persoane având aceeaşi apartenenţă politică asemenea guvernării precedente.

Consiliul Local al Municipiului Reşiţa a fost acţionar majoritar la aceste societăţi comerciale, iar bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi al acestora au fost aprobate de către acest for.

Pe viitor, ne exprimăm încrederea că veţi respecta adevărul faptelor şi veţi solicita şi punctul nostru vedere, atunci când sunt subiecte care vizează problemele comunităţii din Reşiţa”, se arată în dreptul la replică transmis de administrația publică locală, în urmă cu puțin timp.

CITEȘTE ȘI: Reșița, vândută bucată cu bucată. La preț de nimic!

Comments

 1. johny says:

  Daca ati fost actionari majoritari, de ce nu ati schimbat conducerea?Ati asistat doar la falimentarea lor? Despre ce vorbim?

 2. Mihnea Labadia says:

  A fost odata ca-n povesti /A fost ca niciodata/O cinteza spunand ce esti/Si-o primarie minunata.Si era una,(dor de ea) Si mandra-n toate cele/Si numai Lepa o-ntrecea/Cand(?) nu canta… manele!

 3. tot John cel cu capul mic ? Pai tu chear nu intelegi modalitatra de vot cine are majoritatea are si puterea de decizie ori atat cet prescom urban au fost societati administrate de PDL si acoliti iar imnteresul a fost acela de a FALIMENTA CA APOI cAMANd aRMASU bASRBALATA ASI ALTI SA AJUNGA LA BANUL PUBLIC CEI CARE ADMINISTRAU ACESTE SOCIETATI PRIN CONSILIUL LOCAL pdl PRIN SEFII LOR mARCHISI bLAJOVAN CERCELATU dANILA TOADER ASTA AU URMARIT FALIMENTAREA ACESTOR SOCIETATI SI ULTERIOR ACHIZITIONAREA IN INTERES PROPRIU A RESURSELOR ACESTOR SOCIETATI. jONY BAIETE DATA VIITOARE ITI DAU CONSULTANTA CONTRA COS .aSDTaI SPER CA AI INTELES MAINE SA VI CU TEMELE FACUTE

 4. gramaticu says:

  Drumes, esti UN sau O analfabet(a)!!Invata sa scrii si dupa aceea, ia-te de oameni, oricare ar ei!Tu pe unde ai lipit afise si nu te-au promovat macar la o banca(portar)?Daca venei la unul din cei citati, poate se indurau si te lasau sa le faci pantofii!

 5. dorin says:

  Gramaticu, cum se scrie – oricare ar ei- . Corect se scrie “oricare ar fi ei”. Au ajuns vedete si tapinarii, gramaticule, galbejitule. In esenta drumes are dreptate. Astia ar trebui sa ne faca noua pantofii ca au muls din banii publici atata amar de vreme. Insa caracatita a incaput sa iasa la iveala si se afla toate nemerniciile care le-au facut.