Divorțat, drogat și jecmănit! Puiu Cenda era plin de bani, acum e un om zăpăcit, fără echilibru!

Omul de afaceri reșițean care a rămas lefter după ce s-a încurcat cu jurista mediatoare Gabriela Ghinea susține că a fost drogat și tocmai din acest motiv e astăzi în fundul gol. Fosta sa soție îi susține acuzațiile!

Manuela Gheorghe a fost audiată de procurori în dosarul deschis pe numele Gabrielei Ghinea, jurista mediatoare care a ajuns în mod cel puțin suspect să dețină aproape întreaga avere a omului de afaceri Puiu Cenda, aceasta confirmând faptul că fostul ei soț e total schimbat față de perioada în care formau o familie. Femeia a povestit că l-a cunoscut în 1991 și că au fost căsătoriți din 1995 până la finele lui 2011, când au divorțat. La partaj a intrat în scenă Anica Gabriela Ghinea, în rol de mediator! Atunci a cunoscut dimensiunile averii afaceristului și s-a lipit de el, cu un singur scop. De a-l jecmăni, ceea ce a și făcut!

Manuela Gheorghe a primit la partaj 100.000 de euro, de fapt, 90.000 de euro și două mașini. Lui Cenda îi mai rămăseseră însă o grămadă de bani. „Când am plecat de la el dispunea de sume de bani de ordinul zecilor de mii de euro!”, le-a declarat procurorilor fosta sa soție. Mai mult decât atât, aceasta a confirmat și faptul că Puiu Cenda e astăzi un cu totul alt om. Ea a mărturisit că, în martie 2015, fostul soț a căutat-o și i-a arătat un document din care rezulta că ea i-ar fi făcut mai multe reclamații la instituții de control din Reșița pentru a-i închide firma. Puiu Cenda era însă convins că reclamațiile sunt făcute de Gabriela Ghinea, care s-ar fi folosit de numele fostei sale soții.

„Mi-a spus că a fost de câteva ori la domiciliul Anicăi Gabriela Ghinea și după ce a băut cafea i s-a făcut rău și nu mai știa ce a făcut în ziua respectivă. (…) Întâlnindu-mă întâmplător de câteva ori pe stradă cu el am observat un comportament de om zăpăcit, incoerent în vorbire, foarte slăbit, fără echilibru. Nu era omul care avea starea fizică înainte de divorț. (…) Semna uneori anumite acte fără să le citească și era o persoană zgârcită și nu ar fi vândut nimic nimănui, dar mai ales atâtea proprietăți de care a fost înstrăinat”, a declarat Manuela Gheorghe.

Puiu Cenda a susținut în mai multe rânduri că Anica Gabriela Ghinea îi oferea alcool și medicamente, după consumul cărora nu-și mai aducea aminte de nimic. Astfel ar fi reușit să-l lase în fundul gol. Dar nu numai, pentru că jurista mediatoare are legături cel puțin interesante cu avocați, notari publici și magistrați!

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte senzaționale!