FOTO: Tânărul care l-a decapitat pe biciclist mai stă în arest

Cazul care a şocat o ţară întreagă, în care un ciclist a fost strivit de o maşină, este încă în atenţia magistraţilor reşiţeni. Petru Stoica tinde la libertate şi la fiecare înfăţişare este susţinut de familia sa.

Judecătorii au hotărât zilele acestea să-i prelungească perioada de arest tânărului de 24 de ani care, în urmă cu aproximativ o lună, a depăşit neregulamentar, lovind mortal un biciclist care se deplasa pe marginea drumului. Astfel, Petru Stoica va rămâne încă 30 de zile după gratii, fiind acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Hotărârea luată de magistraţi a provocat o durere mai mare familiei acestuia. În ziua procesului, rudele lui Stoica se perindau nerăbdătoare pe holurile Judecătoriei Reşiţa pentru a-l vedea, chiar şi pe furiş. Tatăl inculpatului, Petru Căldăraş, continuă să fie dezamăgit de hotărârile judecătorilor, exprimându-şi regretul faţă de cele întâmplate.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157642791515264&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Nu mai ştim ce să spunem. Suntem foarte necăjiţi că l-au mai reținut încă 30 de zile. Nu se ştie ce se va întâmpla! Nu ne rămâne altceva de făcut decât să aşteptăm”, a precizat Petru Căldăraş.

Reamintim că, pe lângă infracțiunea de ucidere din culpă, tânărul care l-a decapitat pe biciclist mai este acuzat și de faptul că a condus pe drumurile publice fără permis de conducere, mințindu-i cu nerușinare pe polițiști că și-ar fi obținut documentul peste granițele țării, în Italia.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157642942031844&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

În plus, în 2011, a mai fost condamnat de Judecătoria Reșița la un an de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de trei ani pentru același tupeu: că a urcat la volan fără să aibă permis de conducător auto. În ciuda umilinței afișate de familie și chiar de tânăr, care a declarat pentru Express de Banat că își regretă faptele, acesta va suporta consecințele minciunii repetate, dar și ale uciderii din culpă.

CITEȘTE ȘI: 

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: invetienglezaRo