Pasiunea pentru adrenalină l-a condus spre moarte pe tânărul din Bocșa

Remus Bena, care și-a pierdut viața în mod tragic în Săptămâna Luminată, are o poveste cutremurătoare. Familiei și prietenilor le este greu să accepte faptul că tânărul nu mai este printre ei.

Site-urile de socializare au fost invadate de zeci de mesaje de condoleanțe care s-au îndreptat spre pagina lui Remus. Cunoscuții și chiar persoanele care nu l-au cunoscut sunt impresionate de faptul că motociclistul a sfârșit atât de tragic, la o vârstă la care avea toată viața înainte.

Localnicii din Bocșa spun că urma să se căsătorească în toamna acestui an și că marea sa pasiune erau motoarele. Mama tânărului lucra în Italia, iar potrivit cunoscuților, aceasta i-ar fi trimis bani să înceapă pregătirile pentru nuntă. Pasiunea pentru motociclete însă l-a îndemnat să își cumpere și un al doilea vehicul, cu un motor foarte puternic, de 1.600 de cm, capacitate de aproape trei ori mai mare decât primul vehicul pe care l-a deținut.

„Din câte am înțeles, motorul avea toate actele în regulă, ITP-ul era la zi, deci nu poate fi vorba despre vreo defecțiune tehnică”, a declarat una dintre persoanele care a fost la fața locului imediat după producerea accidentului. Omul s-a declarat șocat de faptul că ghidonul vehiculului, motorul, dar și o roată au fost la mare distanță de locul în care se afla trupul tânărului, împrăștiate în toate părțile.

Despre Remus, cunoscuții, dar și colegii de serviciu, de la abatorul C+C din Berzovia, spun că era pasionat și de viteză, iar adesea, pe drumul național pe care și-a pierdut viața, se întâlnea cu alți motocicliști și, împreună, goneau nebunește să simtă viața la maximum. De altfel, mulți dintre vecini l-au avertizat să o lase mai încet cu viteza, că ar putea sfârși tragic, dar tânărul avea obiceiul să le zâmbească înapoi, semn că era foarte sigur de calitățile sale de biker.

CITEȘTE ȘI: Cine este motociclistul care a murit spulberat la ieșirea din Bocșa?

Reamintim că din comunicatul de presă oficial al Poliției reiese faptul că tânărul a pierdut controlul vehiculului, iar într-o curbă, motociclistul s-a izbit puternic de una dintre balustradele metalice din afara părții carosabile.

Remus Bena, de 24 de ani, nu a mai avut nicio șansă la viață în urma impactului. Lovitura de parapetul metalic i-a spulberat trupul, iar echipele de salvare sosite de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Cunoscuții băiatului susțin că acesta nu avea motocicletă de foarte mult timp, astfel că lipsa de experiență ar fi fost și ea una dintre cauzele producerii tragediei.

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: http://www.invetiengleza.ro