UPDATE: Cine este motociclistul care a murit spulberat la ieșirea din Bocșa?

La doar o zi după Sărbătorile Pascale, viteza pare să fi creat noi victime în Caraș-Severin. Un motociclist de 24 de ani și-a pierdut viața aseară la Bocșa, pe aceeași șosea pe care biciclistul a fost decapitat. 

Viteza, teribilismul și neatenția au fost fatale pentru Bena Remus, un tânăr de doar 24 de ani. Călare pe un Suzuki turat la maximum, acesta și-a pierdut viața la intrare în Bocșa pe DN 58 B, în timp ce se îndrepta dinspre Timișoara spre Reșița. Cel puțin, asta spun martorii din Bocșa. Asta, întrucât din comunicatul de presă oficial al Poliției reiese doar faptul că tânărul a pierdut controlul vehiculului. Într-o curbă, motociclistul a pierdut controlul ghidonului, izbindu-se puternic de una dintre balustradele metalice din afara părții carosabile.

Tănârul de 24 de ani nu a mai avut nicio șansă la viață în urma impactului. Lovitura de parapetul metalic i-a spulberat trupul, iar echipele de salvare sosite de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Cunoscuții băiatului susțin că acesta nu avea motocicletă de foarte mult timp, astfel lipsa de experiență ar fi fost și ea una dintre cauzele producerii tragediei.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR! UN BĂRBAT A FOST DECAPITAT!

Martorii spun că tânărul ar fi făcut parte dintr-un grup mai mare de motocicliști care au gonit toată seara cu viteză prin Bocșa. Se pare, totuși, că victima nu făcea parte din niciun grup moto local.

Reamintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, pe același drum, un biciclist profesionist a fost decapitat de un șofer la fel de tânăr ca protagonistul tragediei de azi noapte, care nu avea permis de conducere.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu detalii!

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: http://www.invetienglezaRo

  2. mai conteaza? says:

    BRAVO POLITIA BOCSA!!! Inca o victima a neglijentei si nepasarii organelor de politie Bocsa!!! Bravo baieti, nu am cuvinte. In Bocsa e permisa circulatia oricum, fie pe 2 roti, fie pe 4, poti sa circuli : DROGAT, BEAT, CU PERMIS, FARA PERMIS,e optional permisul, cu 50 sau 150, ai 16,17 ani, circula in Bocsa ca e permis. Cati mai trebuie sa moara????