Imagini horror! Un bărbat a fost decapitat!

explo 1000x200

Un accident rutier petrecut în urmă cu puţin timp la ieşire din Bocşa spre Timişoara s-a soldat cu decesul unui bărbat. Imaginile de la faţa locului sunt de coşmar.

UPDATE, ora 16.20

Şoferul de 24 de ani care a provocat accidentul prezenta răni minore în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Reşiţa. După acordarea îngrijirilor medicale a fost lăsat să plece acasă.

UPDATE, ora 15.40

Victima groaznicului accident este Walter Boden, un cunoscut pasionat de ciclism. Bărbatul urma să împlinească 61 de ani. Martorii mai spun că fiul acestuia are programată nunta peste numai câteva luni.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642791515264″]

 

 UPDATE, ora 15.22

Unii dintre martorii accidentului povestesc că şoferul Mercedesului ar fi depăşit o Dacia Logan prin dreapta acesteia, deci printr-o manevră nepermisă, moment în care l-a lovit în plin pe bicilist. Acesta a fost târât zeci de metri sub roţile autoturismului condus de un rom. Impactul a fost atât de violent încât şi şoferul a avut nevoie de asistenţă medicală, el fiind transportat la spital.

Capul victimei se află la câţiva metri distanţă de trup. La locul tragediei sunt prezenţi medicii de pe Ambulanţă, poliţiştii de la rutieră şi criminaliştii. Din primele informaţii, un autoturism Mercedes care se afla într-o depăşire a intrat în plin într-un biciclist în vârstă de aproximativ 60 de ani. Bărbatul a fost pur şi simplu spulberat şi împrăştiat pe asfalt. Poliţiştii au acoperit bucăţile desprinse din corpul victimei pentru a nu-i şoca pe conducătorii auto şi martorii strânşi la faţa locului. Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens de mers.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu imagini de la locul accidentului!

banner 970 x 250

Comments

  1. Adrian says:

    bai nene pana cand fac crime si crime romii din Romania? permise false cumparate din Olanda cu toate categoriile , masini de Italia, Framta cu numere false si asigurari false ca doar in ziua de azi la noi se falsifica orice, pana cand politia romana lasa astfel de pericole publice sa circule pe soselele din Romania?