UPDATE: Tânărul care l-a decapitat pe biciclist a fost reținut pentru 24 de ore!

Petru Stoica, tânărul de 24 de ani care a depășit neregulamentar duminică după-amiază lovind mortal un biciclist care se deplasa pe marginea drumului, a mai avut probleme cu legea și în trecut.

UPDATE 20:00

Acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, Petru Stoica a fost prins de polițiști cu mâța-n sac și la finele anului trecut. Speculațiile că ar fi mințit referitor la permisul de conducere pe care îl deținea este posibil să se fi confirmat. Polițiștii cărășeni l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pe lângă acuzele inițiale, acesta va trebui să mai dea și explicații cu privire la modul în care a obținut permisul fals.

leader board 728 x 90 px

UPDATE 07:14

„Tânărul, sub supravegherea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşita, mai este cercetat şi în alt dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, întrucât în luna noiembrie 2013 a fost depistat conducând un autoturism pe raza oraşului Bocşa, iar din verificările efectuate la momentul respectiv a rezultat ca nu poseda permis de conducere, fiind începută urmărirea penală în luna ianuarie 2014, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642791515264″]

A mobilizat poliția din Italia
Incidentul de duminică l-a adus din nou în atenția oamenilor legii, după ce rutieriștii i-au solicitat carnetul de conducător auto. De această dată, Petru Stoica a avut la dispoziție un document pe care să îl înmâneze polițiștilor, dar eliberat de poliția din Italia. Chiar și așa, permisul de conducător auto le-a ridicat o serie de suspiciuni celor care îl anchetează.

„Şoferul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, în prezent efectuându-se verificări cu privire atât la autenticitatea acestui document, cât şi cu privire la faptul dacă autoturismul condus îndeplinea condiţiile legale pentru a circula pe drumurile publice, a adăugat purtătorul de cuvânt.

CITEŞTE ŞI: VIDEO/FOTO: Bătrânul decapitat în trafic era pasionat de ciclism. Vezi declarația oficială a Poliției!

Imagini horror! Un bărbat a fost decapitat!

Reamintim că duminică după-amiază, tânărul de 24 de ani s-a angajat într-o depășire și, pentru a evita impactul cu un alt autoturism care circula din sens opus, a virat brusc dreapta şi a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 59 de ani, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. Accidentul i-a oripilat pe participanții la trafic, întrucât capul bătrânului se afla la o distanță de câțiva metri de corp, bărbatul fiind decapitat.

 

Comments

 1. Vaslui Licitatii says:

  Buna ziua,
  De acum puteti publica licitatii ziare Vaslui prin intermediul Metropolitan Maxpress.
  Anunt Licitatie Vremea Noua, Licitatii Anunturi Ziarul Vremea Noua simplu rapid si eficient.
  Cum public licitatii in ziarul Monitorul De Vaslui ?
  Contravaloarea anunturi Licitatii Obiectiv Vaslui poate fi achitata si prin Card Bancar
  Ziarul Evenimentul publicare licitatii va ofera posibilitatea de a achita contravalorea anuntului prin SMS
  Anunturi Licitatii ziarul Adevarul Moldova contact 0768.44.11.33, 0721.08.08.10