Cere să scape de arest pe motiv că nu ştie să scrie!

Bărbatul de 24 de ani din Bocşa care conduce de ani buni fără să aibă permis de conducere şi a băgat un biciclist în pământ întrece orice limită.

Petru Sorin Stoica a provocat un accident groaznic în urmă cu două săptămâni, când a gonit nebuneşte între Berzovia şi Bocşa şi l-a accidentat mortal pe Walter Boden, al cărui trup a fost pur şi simplu decapitat. S-a dovedit că nu are carnet de conducere şi că permisul prezentat poliţiştilor ca fiind obţinut în Italia este fals. A mai fost prins de două ori la volan. Mai întâi în 2011, când a primit o condamnare de un an de puşcărie cu suspendare. Apoi, în iarna lui 2013, dosarul său fiind încă în lucru la Parchet. A treia oară, a ajuns pe mâna poliţiei acum, după ce l-a ucis pe biciclistul Walter Boden.

Prezentat Judecătoriei Reşiţa cu propunere de arestare preventivă, inculpatul de 24 de ani a dat dovadă de un tupeu ieşit din comun. Apărătorul acestuia a invocat că actul de sesizare ar fi lovit de nulitate pe motiv că procurorul nu i-ar fi citit clientului său în totalitate actele efectuate în cursul urmăririi penale. Motivul?! Inculpatul nu ştie să citească! Asta demonstrează din start că permisul prezentat organelor de poliţie e fals, dar şi că nici nu va putea obţine vreodată dreptul de a urca la volan. Reprezentantul Ministerului Public a prezentat o declaraţie semnată de Petru Sorin Stoica din noiembrie 2013, imediat după ce a fost prins conducând pe drumurile publice. Inculpatul a precizat însă că el doar a semnat ceea ce a scris soţia lui.  Judecătoria Reşiţa şi Tribunalul Caraş-Severin, care a judecat calea de atac, au admis propunerea Parchetului şi au dispus arestarea lui Stoica pentru 30 de zile.