EXCLUSIV. Pedofilul care a batjocorit puștoaice din școlile și liceele reșițene a forțat „evadarea” din pușcărie!

Daniel Ungur, pedofilul reșițean care a nenorocit o mulțime de eleve de liceu și chiar de școală generală, s-a cam săturat de pușcărie după cinci ani petrecuți în spatele gratiilor!

Cel poreclit de presă și opinia publică „monstrul pedofil” a cerut instanței de judecată să fie eliberat din puşcărie după numai cinci ani, încercând să speculeze o eroare materială a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Pedofilului nu i-a mers însă cu judecătorii de la Tribunalul şi Curtea de Apel Timişoara.

Recidivist, Ungur a fost găsit vinovat de primele două instanţe: Tribunalul Caraş-Severin şi Curtea de Apel Timişoara. Magistraţii l-au condamnat la zece ani de puşcărie, iar potrivit sentinţei acestora, Ungur ar fi trebuit să suporte şi plata unor daune către minorele pe care le-a batjocorit.

Pedofilul, care e acuzat inclusiv de propriul fiu, s-a încăpăţânat să nu recunoască nimic, în ciuda probelor indubitabile prezentate de procurorii DIICOT şi a făcut apel, după procedura vechiului Cod Penal, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Aici, instanţa supremă a admis apelul şi a rejudecat cauza, condamnându-l pe Ungur la 5 ani de închisoare. Numai că tot instanţa supremă a invocat o eroare materială şi a corectat sentinţa, în sensul că Daniel Ungur are de executat şapte, şi nu cinci ani de puşcărie. „Monstrul” a contestat sentinţa de îndreptare a erorii materiale dată de Înalta Curte pe motiv că nu i-a fost comunicată şi lui această sentinţă. Astfel, i s-ar fi încălcat dreptul la apărare.

 CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Sentinţă halucinantă pentru pedofil

Ei sunt pedofilii din județ care riscă să fie castrați chimic!

EXCLUSIV: Declaraţiile ,,monstrului pedofil” despre poliţişti şi sclavele sexuale!

Monstrul pedofil îşi joacă ultima carte

„Prin sentinţa nr. 32/2012 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Daniel Ungur a fost condamnat la şapte, şi nu cinci ani de închisoare”, a reţinut instanţa. „Este adevărat faptul că, iniţial, … condamnatului i-a fost aplicată o pedeapsă de 5 ani de închisoare. Însă, ulterior, la data de 27 martie 2015, printr-o încheiere de îndreptare a erorii materiale evidente… a îndreptat eroarea strecurată în dispozitivul deciziei amintite, în final fiindu-i aplicată o pedeapsă rezultantă de 7 ani de închisoare”, reţin judecătorii în sentinţă.

Daniel Ungur nu s-a mulţumit nici cu această soluţie şi a contestat-o la Curtea de Apel Timişoara, care i-a respins calea de atac, rămânând definitivă decizia de a executa toţi cei 7 ani de puşcărie decişi de Înalta Curte!

 CITEȘTE ȘI:

“Monstrul pedofil”,zece ani de puşcărie şi daune morale!

Puştoaice de 13-14 ani, scoase la produs de “Monstrul” pedofil

“Monstrul pedofil” a avut discernământ!

“Monstrul pedofil”, magnet pentru minore

Sclave sexuale pentru oameni de afaceri