“Monstrul pedofil”, magnet pentru minore

Daniel Ungur, bărbatul de 41 de ani judecat pentru pornografie infantilă după ce a transformat mai multe eleve de liceu cu vârste până în 16 ani în adevărate sclave sexuale, este apărat de mama sa, care refuză să creadă că fiul ei a fost în stare de asemenea fapte reprobabile.

Ana Ungur a fost audiată în calitate de martor, declaraţiile femeii fiind în totală contradicţie cu cele reţinute de procuror în rechizitoriu şi cu declaraţiile fetelor. “A spus că anumite persoane, fete şi băieţi, au fost în casa fiului ei, dar că nimeni nu a fost stresat sau ameninţat în vreun fel. Dumneaei a mai spus că, de multe ori, găsea fetele la uşa lui Daniel Ungur”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul inculpatului.
Mama “Monstrului pedofil” susţine că fiul său era vizitat zilnic de tot felul de fete, dar că acestea veneau de bunăvoie. “De câte ori m-am dus la el, erau acolo fete şi băieţi. I-am spus, băi Dane, tu ai mai făcut o dată, că el a mai avut o condamnare pentru viol, şi aia aranjată. Nu mai primi. El mi-a spus că sunt prietenele lu’ unul, lu’ altul. Câteodată erau două-trei, altădată era una cu mai mulţi băieţi. De multe ori pe el îl găseam dormind şi ei se jucau la calculator, umblau în bucătărie, făceau cafele, mâncare, şi-l serveau pe fiu-miu”, susţine Ana Ungur.
Avocatul Bolosin se teme că inculpatul nu a avut discernământ şi a cerut efectuarea unei expertize psihiatrice. “Expertiza în cauză nu s-a efectuat încă. Mai sunt doi martori de audiat, unul în apărare, unul propus de Parchet în acuzare”, a precizat acesta.

 

“Fetele nu erau dezbrăcate. Le-am spus că şi eu am fost de vârsta lor, dar nu am mers la bărbaţi în casă. Îl sunau fetele şi noaptea la 1. Două au venit cu clătite în mână”, Ana Ungur, mama inculpatului