Puştoaice de 13-14 ani, scoase la produs de “Monstrul” pedofil

Daniel Ungur, bărbatul de 42 de ani care a transformat mai multe fete cu vârste între 13 şi 16 ani de la şcolile şi liceele reşiţene în sclave sexuale, le oferea şi altora posibilitatea de a se bucura de serviciile minorelor terorizate.

Recidivist şi condamnat de prima instanţă la zece ani de închisoare, Daniel Ungur, zis “Dan Grasu”, aşteaptă în penitenciar, în această săptămână, sentinţa Curţii de Apel Timişoara, o sentinţă pe care procurorii o vor mult mai aspră. Şi asta pentru că faptele “Monstrului” pedofil sunt incalificabile. În plus, nu e pentru prima dată când acesta săvârşeşte asemenea grozăvii. Declaraţiile victimelor sunt înfiorătoare. Fetele, cu vârste de până în 16 ani, au povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a petrecut în apartamentul lui Daniel Ungur, de pe Bulevardul Republicii.

Puştoaice oferite patronilor din oraş

leader board 728 x 90 px

Există însă şi mărturii potrivit cărora Daniel Ungur le oferea pe minore şi altor bărbaţi, dispuşi să plătească pentru serviciile sexuale. “La sfârşitul anului 2010, mi-a propus să întreţin relaţii sexuale cu un necunoscut spunându-mi că este plin de bani şi că urmează să mă bage ori pe mine, ori pe … Nu a reuşit să mă introducă la acest necunoscut întrucât am ajuns târziu în oraş. […] În cursul lunii decembrie 2010, într-o seară, în timp ce mă aflam la Daniel Ungur, mi-a spus să cobor împreună cu o altă fată pentru a vedea un bărbat. După ce am ieşit în spatele blocului, Daniel Ungur se afla cu un domn pe care l-am salutat şi despre care ştiu că are un fast food la Victoria. După ce am făcut cunoştinţă cu Florin, am urcat la Daniel Ungur acasă. Acesta ne-a spus că trebuie să mergem cu acest Florin la discotecă, de la ora 13.30 până la 3-4 dimineaţa, urmând să-l însoţim pe acesta, iar în schimbul prezenţei noastre să primim 200-300 de lei”, a mărturisit una dintre victime.