EXCLUSIV. Sentinţă halucinantă pentru pedofil

explo 1000x200

Atenţie, bărbatul care prin violenţă şi intimidare a batjocorit o mulţime de fete cu vârste între 14 şi 16 ani, recidivist fiind, iese din puşcărie!

Daniel Ungur a scăpat încă o dată foarte, foarte uşor de rigorile legii ca urmare a faptelor sale incalificabile. În iulie 2003 a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin pentru viol, act sexual cu o minoră, lipsire de libertate şi corupţie sexuală la nouă ani de închisoare. În mod inexplicabil, Curtea de Apel Timişoara i-a redus pedeapsa la numai cinci ani. A ieşit din puşcărie după aproape trei.

Magistraţii „recidivează” în 2014, astfel că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a redus ieri la jumătate pedeapsa aplicată de tribunalul cărăşean şi menţinută de Curtea de Apel. Instanţa supremă a admis recursul declarat de inculpat împotriva deciziei prin care fusese condamnat la zece ani de puşcărie şi i-a aplicat în final o pedeapsă de doar cinci (!) ani închisoare. Trebuie spus că „se deduce din cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Ungur Daniel durata reţinerii şi arestării preventive de la 02 iunie 2011 la 26 martie 2014”, după cum se arată în încheierea Înaltei Curţi.

„Consider că e o sentinţă temeinică şi legală, chiar dacă se reţine că a mai fost condamnat anterior şi a mai avut un rest de pedeapsă de aproape trei ani pentru acelaşi gen de infracţiuni. Mă bucur pentru acest inculpat, cu toate că voi fi înjurat. Decizia Înaltei Curţi este definitivă şi având în vedere faptul că are deja aproape trei ani executaţi din pedeapsă, după aproximativ patru-cinci luni acesta va fi în libertate”, a declarat avocatul pedofilului, Cosmin Bolosin.

banner 970 x 250