Pană: „Am pierdut copilăreşte!”

explo 1000x200

Antrenorul rosso-nerilor regretă într-o oarecare măsură faptul că nu a folosit echipa de bază la Piteşti, cu CS Mioveni, în faţa căreia Metalul a pierdut ieri cu 0-1.

Marian Pană a preferat să odihnească mai mulţi jucători pentru meciul cu Bistriţa, care are implicaţii directe în lupta pentru play-off, şi a trimis în primul unsprezece jucători care au avut statutul de rezervă la partidele din acest an. Metalul a arătat ca o echipă foarte cuminte în Trivale şi asta a costat-o trei puncte până la urmă.A fost un meci pe care la un moment dat l-am avut în mână. Am pierdut copilăreşte. Prima repriză a fost dominată de gazde, noi ne-am regăsit mai greu, dar în partea a doua am început bine şi am început să avem şi oportunităţi de a marca. A venit însă golul lor total aiurea şi am pierdut un meci pe care am fi putut să-l câştigăm. N-am îndrăznit mai mult, este o problemă a noastră la meciurile din deplasare”, a explicat tehnicianul cauzele eşecului.

Marian Pană regretă într-un fel faptul că nu a folosit echipa de bază, dar în acelaşi timp se gândeşte la meciul de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, şi poate că până la urmă tot răul e spre bine. „Nu ştiu dacă strategia a fost cea mai bună pentru acest joc. Am încercat să menajez câţiva jucători pentru meciul de sâmbătă, dar rămân cu regretul că am fi putut câştiga chiar trei puncte dacă am fi mers în formulă completă. Acum e tardiv”, a mai spus antrenorul Metalului.

banner 970 x 250