“Monstrul pedofil”,zece ani de puşcărie şi daune morale!

Daniel Ungur, reşiţeanul de 42 de ani care a transformat mai multe eleve de liceu în sclave sexuale, a fost găsit vinovat şi condamnat şi de a doua instanţă, în speţă, de Curtea de Apel Timişoara.

Pentru faptele oribile comise de pedofilul de peste 150 de kilograme, Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat la zece ani de închisoare. Ministerul Public nu a uitat că “Monstrul” e recidivist şi a cerut o pedeapsă mai mare, la care să se adauge şi plata unor daune pentru minorele ce i-au căzut victime. Curtea de Apel Timişoara a admis în parte apelul procurorilor şi l-a respins pe cel formulat de inculpat, a păstrat pedeapsa de zece ani puşcărie, dar l-a obligat şi la plata a câte 10.000 de lei pentru fiecare parte vătămată.

Merge la instanţa supremă
“Monstrul pedofil” nu e de acord nici cu această sentinţă, motiv pentru care a făcut recurs, ultimul cuvânt urmând să-l aibă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. “Este adevărat, am declarat recurs pentru că decizia Curţii de Apel Timişoara nu are în opininia noastră temei legal. Nu poţi acorda despăgubiri civile unor martore şi cu atât mai mult în apel dacă părţile vătămate nu s-au constituit părţi civile până la citirea ctului de sesizare a instanţei”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.