SENTINŢĂ: Puşcărie pentru fiul avocatului Drugărin!

Judecătoria Oraviţa a pronunţat astăzi sentinţa în dosarul în care Teofil Drugărin jr. a fost judecat pentru fapte cu violenţă. Tatăl lui, avocat de meserie, este cercetat pentru că ar fi sărit cu o drujbă la procurorul de caz, George Bucurică.

Fiul avocatului orăviţean Teofil Drugărin a ajuns în arest la începutul lunii iulie, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, şantaj şi violare de domiciliu. Astăzi, Drugărin jr. a fost găsit vinovat de Judecătoria Oraviţa că, prin acte de violenţă şi ameninţarea cuţitului, a sustras de la un anume Gică Aurel Negovan 1.000 de lei. Mai mult decât atât, acesta i-a solicitat părţii vătămate încă 1.000 euro pentru a nu-l ucide. „Inculpatul a afirmat că a fost plătit cu aceeaşi sumă de o persoană cu care se afla în conflict pentru a-i lua viaţa părţii vătămate, dar în schimbul plăţii sumei de 1.000 euro o va lăsa pe partea vătămată în viaţă, cu condiţia de a părăsi de îndată teritoriul României”, s-a reţinut în rechizitoriul întocmit de procurorul Bucurică. „Vrei să-l bag în tine?”, i-a spus tânărul părţii vătămate punându-i cuţitul la gât.

Drugărin jr. a recunoscut totul, a ales să fie judecat după procedura simplificată, dar pedeapsa primită nu este deloc uşoară. Fiul avocatului a fost condamant la patru ani şi opt luni închisoare cu executare. Sentinţa poate fi atacată, atât de inculpat, cât şi de Ministerul Public.