“Monstrul pedofil” a avut discernământ!

Daniel Ungur, bărbatul de 41 de ani care a transformat mai multe puştoaice de liceu din Reşiţa în sclave sexuale, este răspunzător pentru faptele sale chiar dacă a încercat să facă pe nebunul. Într-o săptămână îşi află pedeapsa.

Specialiştii s-au pronunţat în cazul pedofilului de peste 150 de kilograme. Rezultatele expertizei psihiatrice la care a fost supus Daniel Ungur spun că acesta a avut discernământ în momentul săvârşirii odioaselor fapte. A fost ultima probă de care instanţa a avut nevoie înainte de a pronunţa sentinţa. “Noi am cerut în principal achitarea pentru aproape toate infracţiunile pentru care a fost trimis în judecată, mai puţin pentru aceea de raport sexual cu un minor, întrucât această faptă există. Am cerut însă reţinerea circumstanţelor atenuante în favoarea acestui inculpat. Sperăm ca instanţa să dea valorificare probelor dosarului şi să pronunţe o soluţie temeinică şi legală”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul pedofilului.

Daniel Ungur a mai făcut puşcărie, pentru fapte asemănătoare. De fapt, poate chiar mai grave. Acesta a luat pe sus o fetiţă de 13 ani dintr-o cofetărie, a sechestrat-o şi violat-o. A primit numai cinci ani de temniţă, dar a scăpat de după gratii mult mai repede. A revenit la vechile sale pasiuni bolnave şi a nenorocit mai multe eleve cu vârste între 14 şi 16 ani. Pedofilul este apărat de avocatul său, care dă vina pe victime. “Din nicio probă a dosarului nu reiese că ar fi forţat, că ar fi violat, că ar fi ameninţat pe cineva. În acest dosar nici nu există părţi civile, pentru că este clar că acelor fete nu le-a fost lezată cu nimic deminitatea”, a mai spus Bolosin. “Monstrul pedofil” îşi aşteaptă acum pedeapsa, care are toate şansele să fie îndreptată spre maximul ei, adică 12 ani de puşcărie.