EXCLUSIV. Lovitură dură pe piața drogurilor. ,,Jointurile” cu hașiș au ajuns pe mâna DIICOT!

După ce anul trecut mai mulți tineri din oraș au murit în condiții suspecte din cauza consumului de etnobotanice, măsurile de precauție ale oamenilor legii s-au înăsprit.

Ofițerii DIICOT au oprit de la comercializare în aceste zile aproape jumătate de kilogram de hașiș, potrivit unor surse oficiale. Tinerii asupra cărora s-a găsit cantitatea de substanțe de risc au puțin peste 20 de ani și, cel mai probabil, acestea erau atât pentru consum propriu, cât și pentru comercializare. Cei doi au fost reținuți cu Ordonanță pentru 24 de ore, iar instanța a dispus arestarea preventivă a lor la domiciliu pentru 30 de zile. Cei doi inculpați, acuzați de deținere și introducere în țară de substanțe periculoase, sunt Robert-Danny Panaite, din Reșița, și Gabriel Ionuţ Săutiuţ, din Oradea, probabil foarte cunoscuți în rândul tinerilor consumatori.

CITEȘTE ȘI: Ce prețuri mai spun elevii că au drogurile prin liceele din Reșița?

ALERTĂ. Etnobotanice letale în Reşița! Doi morți, în trei zile!

Deși sunt în arest la domiciliu, cei doi trebuie să se prezinte periodic la poliția din orașul în care locuiesc și să nu comunice între ei. În caz contrar, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Cei doi au fost prinși cu drogurile asupra lor în Reșița și nu și-au angajat avocați de fițe, ci au primit unul din oficiu, așa cum le permite legea.

Potrivit site-urilor de specialitate, hașișul se comercializează în ,,bulgări” solizi sau plăci presate și se prezintă, în funcție de țara de origine, în nuanțe de culoare roșie, maronie, verde sau negru. Tinerii spun pe Internet că pentru un joint este nevoie de cel puțin 0,50 de grame. Asta înseamnă că din cantitatea confiscată de DIICOT ar fi putut fi ,,fabricate” circa 1.000 de jointuri.

ŞOCANT. Rețetă criminală: otravă de şobolani şi etnobotanice!

Descinderi la furnizorii drogurilor letale

Efectul pe care utilizatorii îl caută în consum este euforia, senzația de bunăstare și optimismul, înflăcărarea. Acest lucru este, de obicei, însoțit de o stare de percepție alterată, în special a distanței și timpului. Marijuana și hașișul pot afecta echilibrul, coordonarea, vorbirea și gândirea.

Date fiind antecedentele din Reșița, ofițerii DIICOT urmăresc cu mare atenție ceea ce se întâmplă, iar cei care au tupeul să dețină, să consume sau să comercializeze substanțe interzise pot ajunge în arestul poliției.

VEZI ȘI: Tâlhărie cu săbii şi câini agresivi pentru etnobotanice de proastă calitate!

SCANDALOS! Numărul șefilor, egal cu cel al consilierilor școlari: „Nu spunem că nu există consum de droguri în școli!”

Comments

 1. casanova says:

  Bravo baieti.
  De Giorgio Iorga “Italianu” din dealu crucii vad ca nu mai zice nimeni nimic.Asta dupa ce a gasit politia la el in masina un mic arsenal + droguri cat cuprinde.Si cu toate acestea casa acestuia nu a fost niciodata perchezitionata.Teai gandi ca o masina plina de ilegalitati ar duce la o perchezitie a domiciliului.Si bineinteles, cireasa de pe tort:Masina “Italianului” a fost perchezitionata dupa ce inculpatul a injungeat un vecin deal sau in ziua respectiva.Aparent o persoana care injunghie o alta persoana, are masina plina de ilegalitati nu e arata ca un risc asa major ca sa ii se perchezitioneze masina.
  Morala povestii noastre:Nu conteaza cine esti,politia te salta,exceptie aparent fac cei care injunghie,bat oameni,detin arme/droguri cat timp acestia sunt rude cu/platesc pe politistii draguti care vor sa faca si ei un ban cinstit.
  Bafta noua,resitenilor. 🙁

 2. Florian Nedelcu says:

  Un alt imens cistig al celo26 de ani de democratie! Ani de cautari,bijbiiri, copieri si mai ales esecuri. Esecuri pe toate planurile! Am mai cistigat guma de mestecat, chjnezarismele, turcismele si ne-a fost recomandata soia ca fiind un aliment foarte sanatos. Parca soia asta a fost un cap de acuzare intr-un proces de genocid. Parca…

 3. Cristian Conopida says:

  Bine le-a facut DICOTul. Marioana si hasisul pare ca sunt cele mai periculoase etnobotanice, cei care sa injecteaza cu aceste substante putand sa faca si sida, sau foame excesiva pentru cips si ciocolata. Tineretul trebuieste orientati de mici poate prin programe speciale la scoala spre stimulentele legale si nedaunatoare pentru sanatate, acestea fiind bine inteles alcoolul si tutunul, care adauga la bugetul de stat pe masura ce sunt consumate mai mult. Pentru copiii mei doar alcool si tutun le permit.

 4. casa florian conopida says:

  Baaa astia de mai sus,Casanova daca te iei dupa ziaristi te invit sa-ti bagi pl in Mata…Florian nedelcu tu despre ce vorbesti :)) de smoke vorbesti Sau de sMATA,cica bijbiiri :)) aici este alt subiect,mancati soia incontinuare,Cristian conopizda bagamias hasul in marioana :)) de nevastata,orienteazate tu dupa ceilalti 2de sis,ati inteles bai marinilor 😉

 5. conopidoiu bou says:

  Bai conopida tampitu dreq ce esti gunoiule penal marijuana si hasisul sunt aproape aceiasi chesti si sunt departe de etnobotanicele din mataaa…pentru ce dreq te bagi in seama dak habar nu ai pe ce lume traiesti in primul rand marijoana si hasisul nici macar nu se injecteaza si sunt legale in foarte multe tari mult ma evoluate decat romania puli mele ca din cauza retarzilor ca si tine am ajuns aici bai dobitocule ce esti si u casanova din mata cine rasa mati de moldovean prost esti u sa judeci cu ce si pe cine a prins prin masin nui de competenta ta bai idiotule dk nu intri pe pe Elena Basescu care a legalizat prima data etnobotanicele si a dat startul la tot ce se intampla acuma asa cabmai taceti dreq de bulangi

 6. Haplea cu R says:

  Florin Nedelcu,sa-ti bagi pula in mata cu tot cu soia ta!Acum probabil spui ca mata are cratima…dar la cat de larga este,nu mai are cratima…are paranteze!:)).Sunt sigur ca si cotoarba de ma-ta regreta ca a cacat un rebut ca tine…dar nu e vina ta prietene…ca esti fatat in urma unor violuri repetate!Futu-ti soia ma-tii de lesinat…cred ca de foame bolborosesti acolo!

 7. casanova says:

  Cine vorbea de ziaristi?Cunosc situatia de la fata locului nu din ce a scris unu si altu.Am postat aici pentru ca are legatura cu subiectul.

 8. punct says:

  Casanova asa ai citit despre giorgio,nu ai fost la fata locului,deci a scris un ziarist si pui botul la tot ce scriu pisati astia