ALERTĂ. Etnobotanice letale în Reşița! Doi morți, în trei zile!

Autorităţile sunt în alertă de grad zero după ce pe piaţa drogurilor din Reşiţa ar fi apărut anumite substanţe letale, care au făcut deja victime.

Doi tineri de 21 şi 25 de ani şi-au pierdut viaţa la distanţă de câteva ore după ce au consumat droguri. Un al treilea a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa şi a fost salvat în ultima clipă de medici. Mulţi alţi tineri consumatori de astfel de substanţe interzise au căzut din picioare şi au fost la un pas de stop cardiac. Deocamdată nimeni nu poate spune dacă tinerii au consumat un drog nou apărut pe piaţă, drog ce are efecte letale, sau dacă decesele celor doi tineri au fost cauzate de un amestec de mai multe substanţe interzise. Cert este că apropiaţii victimelor au confirmat faptul că erau consumatoare de cannabis şi etnobotanice. În cazul lui Victor, tânărul de 21 de ani, fost sportiv de performanţă, ar fi vorba, spun cunoscuţii, despre un amestec de amfetamine cu etnobotanice. La domiciliul său au fost găsite urme ale consumului de droguri. Unii dintre amicii lui Victor susțin că acesta avea acasă plante de cannabis în ghiveci, însă decesul său a fost cauzat cu siguranță de altfel de droguri.

Dumitru Secășan, directorul Spitalului Județean de Urgență din Reșița, a confirmat pentru expressdebanat.ro faptul că drogurile au ucis fulgerător: „Este vorba despre doi tineri decedaţi. Unul, de 25 de ani, a fost adus decedat de la domiciliu la UPU, și altul, de 21 de ani, care a murit la UPU, cu stop cardio-respirator de etiologie neprecizată. La autopsie, nu s-a găsit nimic care să incrimineze până acum decesul. S-au recoltat probe pentru examenele toxicologice, dar rezultatul îl primim de abia în două luni. În total, au fost trei băieți cu suspiciune de intoxicație de etnobotanice”.

Dumitru Secășan a transmis şi un avertisment celor care consumă astfel de droguri: „Consumul de etnobotanice în cantități mari poate să ducă la intoxicație, urmată de stop cardio-respirator, deci deces. Tinerii consumatori trebuie să știe că din asta se moare! Trebuie să aibă în vedere acest aspect! Din această intoxicație cu etnobotanice se moare, deși atunci când ești tânăr nu iei în calcul acest aspect al morții”.

Poliția, cu ochii pe decese

Moartea în condiții suspecte a tinerilor a fost raportată și la IPJ Caraș-Severin. “Se așteaptă rezultatul analizelor, nu au fost găsite urme de violență pe trupurile lor. La Reșița, este vorba despre decesul a doi tineri”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

 Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

banner 1000 x 100 hd

Comments

 1. Stefan Nicolescu says:

  Pacat ca au trebuit sa moara 2 tineri ca sa se afle ca, in Resita, din Dealul Crucii si pana la Intim si Victoria, inclusiv in cluburi se face trafic cu droguri, trafic de carne vie, trafic de tigari, trafic de valuta si camatarie, iar, SRI-ul, Politia, DIICOT-ul stiu acest lucru. Unii dintre acesti nemernici si nelegiuti sunt protejati de procurori, judecatori si alti suspusi si DNA-ul este “orb, surd si mut”. Pe strazile din Resita trebuie facuta curatenie pentru ca gunoaiele umanoide trebuie sa stea in alta parte si nu printre oamenii cinstiti si normali.

 2. Paul Pahontu says:

  Va faceti de cacat cu asa ceva !!! Nu avea nici un fel de canabis in ghiveci si nu a lua amfetamina asa ca mai bine dati delete la asta !!! Ce cunoscuti au zis asta? Uni care sigur il stiau din vedere.Politia nu va avea cum sa aflee ce a luat Victor,doar el stie !

 3. AlinA says:

  nu-mi pare rau de cei 2 “redusi” omul prost trebuie sa moara….. Au avut ceva frumos dar au preferat sa arunce la gunoi tot.

 4. cleo says:

  Alina, vezi ca si tu trebuie să mori, dar fa cumva să nu-ţi faci părinţii să sufere si să te îngroape. Baftă în viaţa si ai grijă la ziua de maine, nimeni nu ştie ce aduce sau pe ce cai o apucăm.

 5. socoaca says:

  da pe uti nul aresteaa nimeni ? pe sifonu de utii care din cand in cand e prieten cu politia sifonu el da pe alti si politia ii tine parte / pai eu il cunosc si am cumparat de multe ori de la el droguri si iarba si has si mai ales etnobotanice facute de el beto si brotacu / pe care le primeau de la pitesti de la un apropiat deal lor arestatil si pe el dal in mortii masi de sclav si de pizda