Ce prețuri mai spun elevii că au drogurile prin liceele din Reșița?

Polițiștii au făcut mai multe descinderi în Reșița pentru limitarea fenomenului privind consumul de droguri. De altfel, o amplă anchetă este încă în derulare.

Deși momentan în tot orașul s-a instalat o liniște suspectă la acest capitol, elevii din Reșița, chiar dacă nu sunt consumatori, spun că știu metodele folosite în Reșița și că fenomenul ar fi destul de extins. Spre exemplu, cei care nu au bani destui de buzunar și nu își permit să comande de pe Internet etnobotanice, ajung la fabricarea propriilor droguri. Greu de imaginat, dar faptul că doar două persoane au murit până acum la Reșița este o minune. Tragicele evenimente ar putea fi însă o lecție de viață pentru cei care încă mai au o șansă. Asta pentru că, spre exemplu, la doar 20 sau 30 de lei, se vând pliculețe de ceai, stropite cu spray de țânțari, uscate, după care vârâte în țigară și vândute.

CITEȘTE ȘI: Descinderi la furnizorii drogurilor letale!

Drogurile letale au instaurat legea tăcerii! Se tem pentru viețile lor!

Atunci când vine vorba despre marijuana autentică, prețul este similar celui de pe piața din Caransebeș: 60 de lei gramul. Pastila de ecstasy este cumpărată doar de tinerii cu bani, pentru că valorează nu mai puțin de 250 de lei. Elevii mai spun că nici cocaina nu ar lipsi, dar gramul este și mai scump.

VEZI ȘI: ALERTĂ. Etnobotanice letale în Reşița! Doi morți, în trei zile!

ŞOCANT. Rețetă criminală: otravă de şobolani şi etnobotanice!

În ce privește metodele folosite, Express de Banat a mai relatat în trecut detalii despre modul în care cei doi tineri nu s-au mai trezit, iar prietenii lor de consum au fost obligați să sune la 112 să anunțe decesul. Se adună în grupuri de câte de 4-5, iar seara și-o petrec în casă, nesupravegheați de părinți, consumând substanțe doar să păstreze trandul. În tot acest timp, apelează la jocurile de pe Internet. Liceenii din oraș mai spun că își cunosc foarte bine colegii care consumă și că fenomenul ar fi destul de extins.

CITEȘTE ȘI:
Tâlhărie cu săbii şi câini agresivi pentru etnobotanice de proastă calitate!

EXCLUSIV. 60 de lei gramul de cannabis în Caransebeş! DIICOT dezvăluie cum sunt racolați vânzătorii de „iarbă”!

Ancheta declanșată de oamenii legii, după ce doi tineri și-au pierdut viața la Reșița, este în plină derulare.

Comments

  1. Nume says:

    Ceai cu otrava de sobolabi nu sunt droguri…. iarba nu face rau la nimeni si nici nu a facut vreodata……. nu mai numiti ceaiul stropit cu porcarii “droguri“. multumesc

  2. Anonim says:

    Se mai consuma si Tantum Rosa, un medicament antiinflamator pentru spalari vaginale… iar tinerii inghit acest praf. Trist ce se intampla cu generatia de astazi.

  3. name says:

    ms de informatie anonim .. o sa incerc… ( glumeam) . Tusin, Tantum, Astea sunt cacaturile , nu iarba interzisa care te face sa te uiti mai frumos la tv ( spre deosebire de alcool.) …..