Drogurile letale au instaurat legea tăcerii! Se tem pentru viețile lor!

Doi tineri au murit din cauza consumului de etnobotanice şi un al treilea a fost salvat în ultimul moment. Prietenii şi cunoscuţii lor se tem să vorbească despre cei care au adus drogurile letale în Reşiţa!

Victor şi Roland, cei doi tineri de 21, respectiv 24 de ani, care au murit din cauza consumului unor droguri, cel mai probabil, apărute recent pe piaţa reşiţeană a stupefiantelor, erau cunoscuţi drept consumatori de cannabis. Victor, spun unii cunoscuţi, avea chiar acasă, în ghiveci, plante de cannabis. Numai că astea nu ucid! Prietenii celor doi vorbesc şi de etnobotanice, care s-ar consuma într-o veselie în oraş, deşi sunt interzise de ceva vreme de lege. Cercul în care cei doi consumau astfel de substanţe interzise este mult mai larg, însă nimeni nu e dispus să vorbească deschis despre asta. Sunt lucruri pe care amicii lor preferă să le ţină ascunse, departe chiar şi de urechile organelor de cercetare penală.

Aproape toţi cunoscuţii lui Victor şi Roland susţin că nu ştiu mare lucru despre cele întâmplate, că habar nu au de unde îşi procurau drogurile etnobotanice. Unii însă îşi motivează tăcerea. „Mi-e frică pentru viaţa mea şi pentru familia mea. Se ştie cine aduce droguri acolo în zonă. Tuturor le e frică să vorbească despre asta”, a justificat unul dintre cunoscuţii lui Victor tăcerea care i-a cuprins pe toţi.

Isterie generală

În ultima săptămână, se poate vorbi despre o adevărată isterie în rândul tinerilor reşiţeni. Se vorbeşte peste tot, la şcoală, acasă, în oraş, şi mai ales în mediul online despre opt tineri care ar fi fost răpuşi de aceste etnobotanice. Chiar aseară circula zvonul că două fete s-ar afla în comă la Spitalul Judeţean şi că una ar fi decedat. Medicii de la Urgenţe au infirmat însă aceste lucruri. Mai mult, directorul Dumitru Secăşan a confirmat încă de ieri decesele celor doi şi externarea celui de-al treilea, însă nimic mai mult.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ. Etnobotanice letale în Reşița! Doi morți, în trei zile!

 

Rămâi pe expressdebanat.ro, revenim cu amănunte!

 

foto: facebook

banner 1000 x 100 hd

Comments

 1. un nimeni says:

  Nimic nou sub soare! Problema consumatorilor iresponsabili de etnobotanice este prezenta in orice oras din Romania. Pacat de cei 2 tineri care au sfarsit intr-un asemenea mod.

 2. casanova says:

  Sa il investigheze cineva pe Giorgio din Dealu’ Crucii.Mare smecher si distribuitor de etnobotanice din cate am auzit.

 3. Paul Pahontu says:

  Ce penali sunteti uni… :))) Victor nu detinea nici un fel de planta de canabis,deci nu mai stricati memoria lui !!

 4. Alin Rotaru says:

  Casanova nu doar Iorga Giorgio sunt multi altii dar asta e principalu rautatilor in resita se stie de el de ani de zile si nu se intampla mai nimic nu`i doresc rau dar e prea la vedere restu care o fac se mai ascund dar el se crede Tony Montana chestia trista e ca multi din deal stau pe stefan cel mare acolo sta homescu fost politist a fost SEF ce sa inteleg acum ca ei stau acolo vand fumeaza cu acordu politiei ? Resita a ajuns un oras de CACAT imi pare rau ca m-am nascut si traiesc aici

 5. E says:

  Hai lasati articolele de genul, voi faceti doar presupuneri. Cand o sa vorbeasca puratatorul de cuvant al politiei, atunci puteti sa il/o citati.
  Roland avea probleme cu inima si avea astm. Lasati-i in pace sa se odihneasca!

 6. cristi says:

  nul investigheaza nimeni pe Giorgio ca li frica :))

 7. muie says:

  Sa ii mancati voi pula lu giorgio care nu il suportati si va mai da di la muie la toate pizdele ca voi _|_

 8. muie says:

  Sa o investigheze cineva pe mata la pizda cred ca ii nefututa nu mai vb tu aiurea alin rotaru ca nu sti cum te trezesti cu pulan cur pe strada fmm