ŞOCANT. Rețetă criminală: otravă de şobolani şi etnobotanice!

explo 1000x200

Apropiaţii celor doi tineri care au murit săptămâna trecută după ce au consumat substanţe interzise vorbesc în cercuri restrânse despre crimă. Procurorii confirmă!

Decesele suspecte ale unor tineri de 21, respectiv 25 de ani, sunt investigate atent de procurori. Cunoscuţii lui Victor şi ai lui Roland vorbesc despre ipoteze şocante. Aceştia susţin că amicii lor au murit după ce ar fi consumat un amstec de etnobotanice cu otravă de şobolani! E binecunoscut faptul că amatorii de etnobotanice au înlocuit aceste droguri în momentul în care ele au fost declarate ilegale în ţara noastră cu tot felul de substanţe chimice, în special îngrăşăminte pentru flori, pe care şi le cumpără din florării. În cazul celor doi ar fi vorba despre o doză mult prea mare de otravă de şobolani.

Investighează o crimă!

Deocamdată, această ipoteză nu a fost confirmată oficial, aşteptându-se mai întâi rezultatele probelor toxicologice. Cert este însă că procurorii nu investighează un simplu deces survenit ca urmare a consumului de droguri, ci o crimă! ,,S-au înregistrat iniţial două dosare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. Unul dintre ele a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pentru că procurorul de caz a apreciat că sunt suspiciuni pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Cel de-al doilea dosar a rămas la noi şi aşteptăm rezultatele analizelor. S-a dispus efectuarea unei constatări medico-legale şi nu avem încă rezultatele. Acest tânăr de 21 de ani a decedat la spital, în urma unui stop cardio-respirator şi s-a dispus efectuarea unei constatări medico-legale. Cercetările sunt în fază incipientă”, a precizat pentru expressdebanat.ro Maria Izdrugă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

,,E adevărat că a fost declinat dosarul către Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, dar nu vă pot spune nimic mai mult în acest moment. Dosarul e în lucru”, ne-a spus Laura Iancu, reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. Misterul morţii lui Roland nu face altceva decât să stârnească un val şi mai mare de isterie în rândul tinerilor, profesorilor şi părinţilor.

CITEȘTE ȘI: 

Drogurile letale au instaurat legea tăcerii! Se tem pentru viețile lor!

ALERTĂ. Etnobotanice letale în Reșița! Doi morți în trei zile!

Tâlhărie cu săbii şi câini agresivi pentru etnobotanice de proastă calitate!

 

foto: facebook

banner 970 x 250

Comments

  1. Stefan Nicolescu says:

    La Resita si Caransebes sunt tot felul de traficanti de droguri, de carne vie,de tigari, de valuta si camatari. Nemernicii astia pe langa evaziunea fiscala pe care o produc se mai ocupa si cu taxe de protectie prin santaj, prin amenintari si cu batai. Toleranta autoritatilor si institutilor Statului Roman fata de fiintele astea umanoide si de cea ce fac, trebuie sa fie ZERO iar, aceste fenomene trebuie eradicate sau cel putin, numarul lor sa fie redus (foarte) drastic. Cea ce s-a intamplat acum la Resita este doar varful iceberg-ului iar, acest iceberg trebuie topit, definitiv.