Comandantul Poliţiei Reşiţa chefuia cu interlopii!

explo 1000x200

Deranjate de descinderile mascaţilor din luna aprilie, soldate cu mai multe arestări, soţiile şi mamele unora dintre interlopii Reşiţei au ameninţat cu fotografii şi înregistrări video compromiţătoare în care apar mai mulţi poliţişti.

Arestarea lui Şafar Komnyes Ocsi şi a altor cinci persoane din familia şi anturajul acestuia a provocat un adevărat cutremur în Poliţia din Reşiţa. În momentul reţinerilor acestora, rudele lor au ameninţat că vor apărea imagini compromiţătoare cu agenţi şi chiar şefi de poliţie. Se vorbea despre oameni ai legii aflaţi în stări avansate de ebrietate, dezbrăcaţi, urcaţi pe mese şi chiar în compania unor prostituate. Toată lumea s-a îndoit atunci de poveştile femeilor, numai că argument-cs.ro a prezentat astăzi dovezi ale apropierii dintre temutul Ocsi Şafar şi comisarul-şef Cornel Băjău, comandantul Poliţiei Municipiului Reşiţa. În calculatoarele ridicate din locuinţele interlopilor cu ocazia percheziţiilor ar fi fost găsite zeci de fotografii şi filmări în care oamenii legii petrec la masă cu cei aflaţi acum în arest şi judecaţi pentru ultraj şi alte infracţiuni.
Băjău a recunoscut cu jumătate de gură că ar fi chefuit cu personaje controversate ale Reşiţei.

CITEŞTE ŞI: Interlopul din Dealul Crucii, arestat!

Şase persoane din Dealul Crucii vor fi arestate!

Mascaţii au invadat Dealul Crucii!
Grigore Stolojescu, comisarul-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, spune că o decizie în ceea ce-l priveşte pe comisarul-şef Cornel Băjău va fi luată de conducerea Poliţiei Române. ,,A fost făcută o cercetare la nivelul Inspectoratului, au fost constatate anumite abateri şi s-au dat sancţiuni, pentru că mai sunt alţi şase lucrători ai Poliţiei Reşiţa cercetaţi în aceeaşi cauză. E foarte clar că a fost afectată imaginea Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi a Poliţiei Române în general. Conducerea Poliţiei Române va hotărî eventuale sancţiuni pentru domnul Băjău”, a precizat pentru expressdebanat.ro Grigore Stolojescu.

CITEŞTE ŞI: Focuri de armă la Reşiţa!

Foto: argument-cs.ro