SENTINŢĂ. Condamnat definitiv pentru corupţie!

explo 1000x200

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul de corupţie legat de insolvenţa SC Moldomin Moldova Nouă.

Iacob Chişărău, fostul director al întreprinderii miniere din Clisura Dunării, a plătit primul pentru că a încercat să-l mituiască pe vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, căruia i-a oferit suma de 50.000 de euro. Chişărău, care a fost şi primar al oraşului Moldova Nouă şi consilier judeţean, a fost trimis în puşcărie pentru o perioadă de trei ani, deşi prima instanţă, Curtea de Apel Alba Iulia, îl condamnase la patru ani şi jumătate de puşcărie. După gratii va ajunge şi judecătorul corupt Cătălin Şerban. Nu timp de şapte ani, aşa cum au dispus magistraţii din Alba Iulia, ci pentru doar cinci ani.

Înalta Curte a admis şi recursurile declarate de inculpatii Adrian Rus, Marian Mihăilă şi Mihaela Şerban Ramona, casând în parte sentinţa primei instanţe. După schimbarea încadrării juridice pentru unele dintre faptele reţinute în sarcina lor, cei trei inculpaţi au fost condamnaţi după cum urmează: Adrian Rus – 2 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere timp de 4 ani; Marian Mihăilă –  3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani; Mihaela Şerban – 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani.

Marian Mihăilă, preşedintele Senatului Universităţii ,,Eftimie Murgu” din Reşiţa, ar putea să o încheie astfel cu mediul academic, un condamnat penal pentru fapte de corupţie şi cu o funcţie atât de importantă afectând grav imaginea unei instituţii de învăţământ superior.

banner 970 x 250

Comments

 1. sexe says:

  Dani, Dani, cat esti de penibil.
  Cand scrii de Chebutiu si Preda, tii sa amintesti ca sunt penali, desi nu s-a finalizat dosarul, acum de Mihaila ca este al lui Frunzaverde uiti sa scrii cu titlu mare sa sara in ochii lumii
  “PENABILUL MIHAILA STICA IMAGINEA FRUNZELOR DIN JUDET”
  Astea macar este condamnat definitiv.Tot lingau ai ramas.

 2. sexe reburn says:

  ce penibil esti! bine ca esti tu haios si curajos. de aceea ti-ai luat pseudonim de obsedat sexual. hai mars, ca esti penibil. asta, de fapt, stii deja! sa mori cu tot cu chebutiu…legati de gat amandoi 😉 :*