Aproape un milion de euro pentru comuna Ezeriș!

explo 1000x200

Comuna Ezeriș poate fi considerată un real model la capitolul fonduri europene. Nu mai puțin de 6 proiecte au fost câștigate de administrația locală, după 2.000. Astfel că, de la alimentare cu apă și până la drumuri civilizate, oamenilor nu le lipsește nimic.

„Se toarnă asfaltul pe cei 6 kilometri de drum. La ora actuală 3 kilometri sunt gata deja. Urmează ca în această săptămână, săptămâna viitoare, să terminăm asfaltarea, după care facem retușurile la lucrare, partea de șanțuri și podețe. Eu sper ca la finele lunii octombrie, jumătatea lui noiembrie, să finalizăm și această lucrare. În caz contrar, o terminăm la primăvară, în luna martie”, a spus Ioan Rus, primarul comunei Ezeriș.

Un alt proiect, care este finalizat deja, se referă la înființarea unui centru turistic în comună. „În zilele următoare facem recepția finală și, bineînțeles, vom folosi această clădire”, a adăugat edilul-șef.

Valoarea proiectului care vizează asfaltarea drumului se ridică la 650 de mii de euro, iar cea a proiectului de înființare a centrului turistic este de circa 170 de mii de euro.

La Ezeriș, alte patru proiecte au fost deja finalizate din banii Uniunii Europene.

 

Comments

  1. Necunoscut says:

    Dar cum se face ca se rezolva aceasta problema in plina campanie ? Vai de tara asta si de oamenii care locuiesc in ea.