FRUNZĂVERDE: ,,Este firesc ca PNL să intre la guvernare!”

explo 1000x200

Constituirea comitetelor executive judeţene înseamnă realizarea faptică a fuziunii dintre PNL şi PDL, la nivel de judeţ şi de localităţi, a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde.

„În Caraş-Severin, de multă vreme lucram împreună, dar acum şi instituţional avem această calitate, în numele Partidului Naţional Liberal, prin comitetul executiv judeţean. La nivelul judeţului Caraş-Severin, acesta va fi format, cel mai probabil, din 24 de membri, adică 16 – PNL şi opt – PDL, conform a două criterii principale: rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare şi numărul de primari rămaşi după celebra Ordonanţă 55. Nu am făcut încă un calcul exact. Este o proiecţie venită de la Bucureşti”, a afirmat Sorin Frunzăverde.

La consiliul naţional de la sfârşitul săptămânii trecute s-a afirmat clar că PNL doreşte intrarea la guvernare, ceea ce, în opinia lui Frunzăverde, este un lucru firesc, deoarece există un orizont de aşteptare foarte mare, la ora actuală, la nivelul României, după victoria obţinută de Klaus Iohannis, care a spus că programul său de guvernare va fi transpus în practică, dacă va avea un Guvern Naţional Liberal.

„Sigur, va trebui să găsim formula politică de a reuşi să aducem la putere un Guvern al PNL. Acum vorbim de alegătorul din România, care l-a votat pe Klaus Iohannis, covârşitor, în turul al doilea. A fost, practic, cea mai mare diferenţă dintre doi candidaţi în turul al doilea, de la Iliescu vs. Vadim Tudor. Acesta este un semnal clar care ne spune că suntem aşteptaţi la guvernare. E vorba de un orizont de aşteptare din partea concetăţenilor noştri, care trebuie împlinit”, a precizat Sorin Frunzăverde.

Comments

 1. Frunza says:

  Si e firesc ca tu sa intri la puscarie dar nah nu tot ce este firesc se si intampla….

 2. traian borcuti says:

  D frunza verde sa ales omul la presdentie nu partidul d voastra plin de hoti si afacerist cu acestea vreti sa intrati la guvernare in 012 sa votat us dv ati iesit dela guvernare si vati aliat cu hoti cara au jefuit tara timp de 10 ani asta nu e vointa poporului ci vointa d voastra daca vreti la guvetnare vaceti un referendum si intrebati poporul astvel la alegirile urmatoare veti fi tacxati asa cum a fost pdl in 2012 asa ca mare atentie nu va jucati cu soarta poporului ca pierdeti

 3. Mircea says:

  Nu este firesc si normal ca sa aruncati cuvinte jignitoare intr-un om care a facut ceva cu adevarat pentru acest judet si pentru aceasta tara. Toata stima si respectul pentru Dl Frunzaverde

 4. Mihai says:

  Chiar ar trebui PNL-ul sa intre la guvernare, mai ales dupa ce a castigat presedentia Romaniei. Dl Traian se vede cum scrieti pe cine ati votat….numai vorbiti aiurea…. Multe judete si-ar dori sa aiba un Presedinte ca Dl Frunzaverde si sa faca atatea lucruri bune pentru locuitorii judetului si atatea proiecte

 5. cismariu says:

  Acest ticalos penibil si fara de cel mai elimentar bun simt care s-a plimbat prin tot felul de gasti numite partide dece nu-si vede de ocupatia lui adica sa roada CIOLANUL pe care la obtinut in activitate lui de MARE POLITICEAN.