SENTINŢĂ DEFINITIVĂ: Cel mai mare şpăgar dovedit din Caraş-Severin se duce în puşcărie!

Medicul reşiţean care scotea pe bandă rulantă pensionari pe caz de boală din oameni sănătoşi tun, bineînţeles, pe şpagă, a fost condamnat definitiv la puşcărie!

Curtea de Apel Timişoara a soluţionat astăzi dosarul lui Sebastian Telbis, fostul de acum medic-şef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin, şi al colegilor lui, Ungur şi Cenda, de la Caransebeş şi Moldova Nouă. Magistraţii timişoreni au admis doar apelul declarat de doctorul Ungur, fără a schimba însă mare lucru din pedeapsa aplicată de prima instanţă, în speţă, Tribunalul Arad. Sebastian Telbis, în sarcina căruia au fost reţinute 291 acte materiale, va face trei ani de închisoare cu executare! În plus, a rămas fără o parte din averea sa uriaşă, ridicată, după cum a arătat instanţa, pe şpagă.

Ceilalţi doi medici au dat dovadă de sinceritate, au recunoscut totul şi au primit pedepse neprivative de libertate: trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

CITEŞTE ŞI: Puşcărie şi confiscare extinsă pentru doctorul Telbis! Rămâne cu o avere fabuloasă!

2.000 de ,,bolnavi” s-au însănătoșit peste noapte după ce doctorii șpăgari au fost scoși din schemă!

Comments

 1. cismariu says:

  Exagerari nu l-am cunoscut dar a facut mult bine din cate am auzit, cei de acum mari medici au taiat ajutoarele sociale si pensi la infirm i cu ambele picioare amputate ( dau exemple daca mi se cere si nu unul ) Daca este judecat la marea Curte ( super corupta din Timisolara ) de Apel Timisoara vai de el ( dau exemple daca mi se cere ) sa fie pregatit ca astea au un mare zeu PROFITUL.

 2. Ceausescu says:

  ii urez odihna placuta ! sper ca se va simti minunat in vacanta la “bai” pe bani nostri , ai constribuabililor … si mai face si ilegalitati …

 3. pespaga says:

  Angajam tineri peste 50 de ani pe care statul securist refuza sa le acordesansa la viata…

 4. eu says:

  Dr telbis a facut numai bine.nu a dcos pacienti tun la pensie le banda rulanta.pacientii vin la dansul cu analize facute in alte parti.telbis in funcie de dosaru pe care il au pacientii aproba sau nu.nu il intereseaza daca pacientul e sau nu bolnav atata timp cat are dovada ca este.veti fi dati in judecata voi de la express banat.numai minciuni scrieti!

 5. ceausescu says:

  .

 6. Ppa says:

  Din cate stiu, mai stiu, Romania are 41 de judete…dar nu conteaza…l-au gasit pe carasan cel mai vinovat. P[e kla Sibiu, Cluj, Zalau? credeti ca este totul in regula? De Ministra care si-a facut sotul invalid de gr.1 si conducea autoturismul ce s-a intamplat. SPALATI MAI, SPALATI !