2.000 de ,,bolnavi” s-au însănătoșit peste noapte după ce doctorii șpăgari au fost scoși din schemă!

Cei trei medici angajați la Casa Județeană de Pensii au sfidat legea la maximum și au dovedit cu tupeu că sunt mai tari decât însuși statul. Pentru sume frumoase pe care le-au băgat în propriul buzunar, adunând averi considerabile, au eliberat decizii de pensionare pe caz de boală pe bandă rulantă.

Deciziile de pensionare date de Telbis, Ungur și Cenda pentru tot felul de boli închipuite ies acum la iveală. S-a demonstrat cu acte în regulă că procurorii au avut dreptate atunci când au instrumentat cazul și că în mii de cazuri cărășenii pensionați pe caz de boală sunt, de fapt, apți de lucru.

CITEȘTE ȘI: Puşcărie şi confiscare extinsă pentru doctorul Telbis! Rămâne cu o avere fabuloasă!

,,În cazul a 2.000 de persoane, medicul care răspunde acum de cei bolnavi a constatat că sunt capabili de muncă. De asemenea, în 2014 a crescut de 5 ori numărul schimbărilor de grad față de 2013, a declarat Dorin Brăilă, directorul Casei Județene de Pensii Caraș-Severin.

Doctorul Cenda îi pune pe drumuri pe pensionari!

Problema cu care se confruntă instituția în continuare însă este că activitatea e blocată, întrucât un singur medic mai consultă pacienții. Este vorba despre Leontina Ursa. Pe lângă volumul mare de muncă al acesteia, cărășenii care au într-adevăr probleme sunt obligați să aștepte la cozi interminabile să afle verdictul dat de doctor. În plus, pe lângă schimbările în grad și ,,pacienții” care s-au dovedit a fi apți de lucru, mii de dosare s-au dovedit a fi incomplete cu documente oficiale lipsă, iar în cazul acestora oamenii au fost rechemați la control, ceea ce a creat blocaje și mai mari.

SCANDALOS: Medicul acuzat de luare de mită, Ioan Ungur, s-a reîntors pe funcție!

telbis2
Sebastian Telbis

Angajări la CJP nu s-au putut face până acum, din cauza procesului pe rol al celor 3 doctori. Astăzi însă, Curtea de Apel Timișoara trebuie să se pronunțe în cazul apelului făcut de Telbis și Ungur. Odată ce decizia este definitivă, iar dacă aceștia sunt condamnați, de abia ulterior li se poate desface contractul de muncă, iar instituția să organizeze un nou concurs pentru ocuparea posturilor.

În ce-l privește pe medicul Cenda, acesta n-a mai făcut apel și și-a recunoscut faptele. Prin urmare, contractul său de muncă a fost deja întrerupt.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

Comments

  1. Marin Motataianu says:

    Toti ce au fost mentionati au fost si poate mai sunt? neica …nesatui nu sa-u multumit cat i -au oferit bolnavii…a.nuuu au cerut neica;atata merit sa primesc.Neica sunt vinovati …din borcanul cu miere …pune degetul si nu lacomi.D-na Ursa? toata stima si…mult respect.!sarut mana d-na doctor!

  2. eu says:

    Astia scriu numa minciuni…credetima…nu mai credeti nimic ce se scrie in presa…vreti sa aflati ceva cautati tribunalele cititi acolo…presa e cea mai mare mafie de minciuni si exagerari…nu e chiar asa.in primul rand ca sa stiti…acesti medici cu scoala multa au salariu de 13 milioane le luna…si muncesc.daca ati fi ca ei cu atata scoala ati face la fel.plus ca de cand e lumea se merge cu plicu la medic.asta nu e mita.dar nah procurorii prosti si judecatorii (unii)si mai prosti.