Cum s-a folosit Chebuțiu de Stepanescu?

explo 1000x200

Aflat pentru a doua oară la greu în arest preventiv, fostul director de la UCM Reşiţa încearcă prin orice metodă să îşi apere pielea. Acesta se agaţă cu disperare de orice mijloc pentru a convinge instanţa că e băiat bun.

Pentru a-şi mări şansele de a fi pus în libertate, Adrian Chebuţiu a apelat la persoane la care nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată. Spre exemplu, printre caracterizările depuse în favoarea sa la noul dosar în care este condamnat, se află şi una semnată de edilul-şef al Reşiţei, Mihai Stepanescu. Acest lucru a luat multă lume prin surprindere în condiţiile în care sunt binecunoscute jignirile pe care omul de afaceri i le-a adus primarului Stepanescu vizavi de proiectul SportCity şi Piaţa de vechituri pe care acesta i-a mutat-o sub nas.

CITESTE SI: Procurorii DNA analizează urmele lăsate de Chebuţiu şi Preda după ce au devalizat UCM Reşiţa

Misterul l-a dezvăluit chiar edilul-şef, când a fost întrebat de presa cărăşeană de scrisoarea de recomandare adresată lui Adrian Chebuţiu. „Nu a cerut nimic de la primărie. Dânsul este acum într-o altă ipostază şi îmi pare rău. Eu am fost în urmă cu doi ani unul din cei care la prima solicitare a muncitorilor de la UCMR am considerat că este o problemă socială, civică şi i-am dat o adresă de susţinere alături de membrii sindicatului UCMR, Consiliul Judeţean şi alte instituţii. Asta pentru că nu am colaborat rău cu dânsul până acum doi ani. El a condus o unitate şi dacă a condus-o bine sau mai puţin bine aia ştiu angajaţii de acolo şi cei care controlează activitatea UCMR-ului. Eu mi-am făcut datoria civică şi i-am dat o caracterizare, dar repet, singura pe care am dat-o a fost acum doi ani”, a declarat pentru Express de Banat primarul Mihai Stepanescu.

CITESTE SI: UPDATE: Exclus nu doar din societate, ci şi din judeţ pentru că l-a contrazis pe Chebuţiu! Vezi ce s-a întâmplat cu fostul director de la UCM Reşiţa!

În ciuda tuturor încercărilor disperate ale lui Adrian Chebuţiu, instanţele timişorene îl menţin în arest preventiv.

CITESTE SI: Nume grele au sărit în apărarea lui Chebuțiu!

Viaţă grea şi pentru Preda

Fostul director executiv al UCMR Reşiţa, Adrian Preda, mâna dreaptă a lui Chebuţiu în toate aceste inginerii care au dus la ruinarea uzinei reşiţene, calcă pe urmele colegului său de suferinţă când vine vorba de încercarea de a părăsi arestul. Astăzi, la Tribunalul Timiş se va pune în discuţie eliberarea condiţionată a acestuia, aşa cum ceruse fără succes şi Chebuţiu.

Rămâi pe Express de Banat pentru a afla decizia instanţei în cazul lui Adrian Preda!

CITESTE SI:

UPDATE: Vezi motivele pentru care Chebuţiu şi Preda rămân în arest!

Împărțiți în două după arestarea lui Chebuțiu și Preda!

banner 970 x 250