Fiara pune atacul pe seama unei ,,depresii”!

Începe să se facă lumină în cazul tinerei din Mehadia, desfigurată cu bestialitate de fostul său iubit cu un levier metalic. Aurel Puciosu, aflat încă în libertate, s-a dat drept victimă în fața instanței.

După ce în vara anului trecut tânăra Mădălina Martin a decis să încheie relația de patru ani pe care a avut-o cu atacatorul, cel care urma să-i distrugă viața a pus la cale un plan de răzbunare de speriat. Măcinat de inițiativa tinerei de a încheia relația dintre ei, Aurel Puciosu și-a așteptat victima pe drumul de întoarcere spre casă, după ce a împiedicat-o pe aceasta să ajungă la susținerea examenului de bacalaureat. Orbit de furie și dornic de răzbunare, Puciosu a scos din ghiozdanul pe care îl avea asupra sa un levier metalic și a lovit-o fără milă pe fosta sa iubită peste cap. În urma loviturilor, Mădălina Martin a avut nevoie de 70 de zile de spitalizare.

Prezent în fața instanței cărășene, după multe ședințe în absența sa, Aurel Puciosu s-a declarat vinovat. ,,Recunosc și regret nespus fapta comisă. Aș face tot posibilul să pot repara ce am făcut”, a declarat el. Cu toate acestea, tânărul a invocat faptul că faptele sale au fost conduse de o depresie, care îl măcina adânc de când tânăra a decis să încheie relațiile dintre ei. Noua ,,victimă” a prezentat instanței și un certificat care să ateste tulburările sale interioare. În sprijinul acestei idei, și avocatul bestiei i-a cântat în strună lui Puciosu. ,,Inculpatul s-a certat cu persoana vătămată după o relație de patru ani cu aceasta, am înțeles chiar că fata ar fi pus presiune asupra lui. Aurel Puciosu s-a aflat într-un moment de rătăcire, a văzut negru în fața ochilor și nu s-a putut stăpâni văzând că este umilit din nou”, a declarat avocatul atacatorului.

De asemenea, apărătorul lui Aurel Puciosu a cerut instanței o pedeapsă sub minimul special, redusă cu o treime, care să fie executată în libertate, sub supraveghere. Pretențiile au crescut atunci când s-a pus problema daunelor materiale. Atacatorul a susținut că este de acord să plătească daune materiale în măsura în care caracterul lor este rezonabil și dovedit.

gif card de energie dacus 1000x100

În timp ce bestia, care a distrus tinerețea fetei, invoca depresii și tulburări psihice, probele de la dosar înclină puternic balanța în favoarea victimei. În sprijinul acestei idei s-a exprimat și procurorul de caz care a cerut o pedeapsă drastică, proporțională cu gravitatea faptelor comise. Având în vedere obiectul pe care Puciosu l-a folosit pentru a se răzbuna, dar și leziunile deosebit de grave suferite de Mădălina Martin, se concluzionează destul de clar intenția inculpatului de a-i lua viața tinerei.

Mai mult decât atât, vătămările pe care victima le-a suferit vor avea repercusiuni asupra stării sale de sănătate, pentru tot restul vieții. În sprijinul părții vătămate, avocații care se ocupă de caz vor prezenta instanței doi martori, la următorul termen de judecată. Astfel că soluționarea cazului va fi posibilă doar după prezentarea probelor părții vătămate.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/