Arhimandritul Tibil, de la Mănăstirea Teiuș, sedus, șantajat și dezbrăcat de haina preoțească!

Un bărbat care pretindea că este homosexual i-a sucit mințile fostului stareț al mănăstirii din Caransebeș, iar ulterior a încercat să-l șantajeze.

Justinian Tibil a căzut foarte ușor victimă după ce un individ care se dădea homosexual l-a abordat pe o rețea de socializare. Preotul a intrat într-un schimb de cuvinte și imagini explicite, de confesiuni și pofte care, cu siguranță, l-ar mânia pe Dumnezeu. I-au mâniat și pe mai marii din Biserica Ortodoxă Română, din Episcopia Caransebeșului, care, neavând încotro, l-au dezbrăcat de haina Bisericii pe Justinian Tibil. Acesta făcuse mărturisiri incredibile pentru un om al Bisericii și faptul că a fost tras pe sfoară nu mai contează decât în fața instanțelor de judecată. Comportamentul și trăirile sale rămân incompatibile cu calitatea de preot.

Individul care l-a sedus pe arhimandritul Tibil e trimis astăzi în judecată pentru infracțiunea de șantaj. „Inculpatul Daniel Olteanu l-a provocat pe Ionel Justinian Tibil la un schimb de mesaje cu tentă homosexuală. Mesajele au fost rezultatul provocării, provocare care a avut ca scop final șantajul.”, a explicat avocatul Ciprian Mocanu, scuzând într-o oarecare măsură comportamentul preotului.

Ionel Justinian Tibil li s-a plâns organelor de cercetare penală în 7 noiembrie 2019 că a fost provocat la un schimb de mesaje cu tentă homosexuală pe rețeaua de socializare Facebook de către o persoană necunoscută, care, ulterior, l-ar fi amenințat printr-un mesaj explicit să-i transfere suma de 2.000 de euro, altfel va face publice mesajele respective. Asta se întâmpla însă în octombrie 2019. Practic, arhimandritul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului – Teiuș a reclamat că e șantajat după ce povestea a devenit publică, după ce nu s-a reușit ascunderea acestor fapte ce contravin grav cutumelor bisericești. Cercetările făcute i-au condus pe anchetatori la Daniel Olteanu, trimis deja în judecată pentru comiterea infracțiunii de șantaj, dar și la preotul paroh Iliuță Robu, din satul Văcărești, comuna Drăgănești de Vede, din județul Teleorman. A pățit-o cam la fel!

Ionel Justinian Tibil a fost destituit din slujirea clericală după ce a avut o atitudine de resemnare și pocăință, manifestând dorință de îndreptare după cele săvârșite, au transmis reprezentanții Episcopiei Caransebeșului.

CITEȘTE ȘI:

Cuibușor de nebunii homosexuale în Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, cu dezlegare de la Episcopie! [FOTO EXPLICIT]

Starețul Justinian, Cetățean de Onoare pentru ridicarea mănăstirii în care s-a dat dezlegare la relații homosexuale!

CUTREMURĂTOR. Alți șase preoți cu fantezii homosexuale, deconspirați de ispita din Mănăstirea Teiuș!

 „E grav, total incompatibil cu Ortodoxia! Nu poți să predici cu mâna pe fundul altor bărbați!”

Preotul interzis în sutană din cauza flirturilor cu un homosexual și-a reevaluat onoarea! Acum costă 2 miliarde!

Preotul sedus în chilia Mănăstirii Teiuș de un chipeș homosexual are onoare, reputație și-un preț: 10.000 lei!