CUTREMURĂTOR. Alți șase preoți cu fantezii homosexuale, deconspirați de ispita din Mănăstirea Teiuș!

În ziua în care arhimandritul Justinian Tibil, starețul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului – Teiuș, va fi judecat pentru abaterile sale de la Legile lui Dumnezeu, homosexualul care l-a sedus dezvăluie un adevărat cutremur în Biserica Ortodoxă Română!

Chipeșul gay care i-a sucit mințile preotului Tibil de la cele dumnezeiești a făcut mărturisiri incendiare pentru expressdebanat.ro. Înainte de asta însă, le-a adus la cunoștință și oficialilor Episcopiei Caransebeșului că numărul slujitorilor lui Dumnezeu care i-au împărtășit sentimente, gânduri și fantezii sexuale similare ar fi mult mai mare. Tocmai de aici și frământările apărute în ultimele zile în rândul preoților din Episcopie. Vehemența cu care Biserica Ortodoxă Română s-a pronunțat împotriva căsătoriilor gay l-a determinat pe tânărul care a dezvăluit „minunile” din Mănăstirea Teiuș să scoată în evidență că tocmai mulți dintre cei care îmbracă sutana preoțească au astfel de înclinații sexuale. Ceea ce se potrivește perfect cu sintagma „să faci ce zice popa, nu ce face popa!

CITEȘTE ȘI:

Cuibușor de nebunii homosexuale în Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, cu dezlegare de la Episcopie! [FOTO EXPLICIT]

Starețul Justinian, Cetățean de Onoare pentru ridicarea mănăstirii în care s-a dat dezlegare la relații homosexuale!

„La nivelul Bisericii Ortodoxe Române, aceste lucruri nu sunt singulare, sunt multe situații de genul celor de la Mănăstirea Teiuș. Sunt nenumărate cazuri. Eu, personal, cunosc șase cazuri de genul ăsta! Da, șase cazuri de preoți cu înclinații homosexuale! Eu am discutat pe teme de genul ăsta cu șase preoți. Unul din ei este consilier patriarhal! Pot dovedi asta și chiar o voi face. Dacă se întreabă cineva de ce fac aceste dezvăluiri, am să vă spun că acești preoți cu inclinații homosexuale nu-și pot înfrâna sentimentele, gândurile și trăirile atunci când poartă hainele preoțești, când împărtășesc copii și așa mai departe!”, a mărturisit bărbatul care nu face un secret din preferințele lui sexuale.

 

foto: secretele.com