Starețul Justinian, Cetățean de Onoare pentru ridicarea mănăstirii în care s-a dat dezlegare la relații homosexuale!

Arhimandritul Justinian Tibil, starețul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului – Teiuș, riscă nu numai să fie dezbrăcat pentru totdeauna de haina preoțească, dar și să rămână fără titlul de Cetetățean de Onoare al Caransebeșului după ce desfrâul din chilii a fost devoalat de un homosexual care nu-și ascunde înclinațiile sexuale!

Consilierul PSD Florin Bogdea, cel care l-a propus pe starețul Justinian pentru acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Caransebeșului, nu comentează activitatea nocturnă a slujitorului lui Dumnezeu care a picat în păcat. Alesul local ne-a menționat că așteaptă finalizarea anchetei Episcopiei Caransebeșului în cazul starețului și abia apoi va decide dacă e cazul să formuleze o propunere de retragere a distincției ce i-a fost acordată în urmă cu doar câteva luni. Bogdea a ținut să explice că propunerea sa pentru acordarea titlului onorific a fost ca urmare altor fel de fapte ale părintelui Iustinian Tibil decât cele dezvăluite de Express de Banat.

Eu nu am de unde să știu ce face părintele în privat și, până la finalul anchetei, este nevinovat. Este ușor să distrugi o imagine clădită în ani de muncă și foarte greu să o reabilitezi. Eu am insistat pentru acordarea acestui titlu de Cetățean de Onoare al Caransebeșului în contextul acțiunii Episcopiei Caransebeșului de a organiza acea manifestare de acordare de titluri de ctitor al mănăstirii la împlinirea a 20 de ani de la punerea pietrei de temelie la acest lăcaș de cult și nimic mai mult. Oricine reușește să ridice o biserică consider că pentru aceasta merită toată considerația”, ne-a declarat Florin Bogdea.

CITEȘTE ȘI:

Cuibușor de nebunii homosexuale în Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, cu dezlegare de la Episcopie! [FOTO EXPLICIT]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/