Expoziţie de fotografie „In Memoriam” – Nicolae Dumitru Vlădulescu

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În doar câteva ore, sala „Horaţiu Vornica” din Reşiţa va găzdui vernisajul expoziţiei de fotografie în amintirea omului care a marcat mediul cultural cărăşean: Nicolae Dumitru Vlădulescu. Evenimentul este organizat la exact un an de la trecerea liderului mişcării revoluţionare (Reşiţa, 1989) în lumea celor drepţi.

Asociația Foto Club „Banatul Montan”, cu sprijinul Societății Artistice „Pro Banatul de Munte”, organizează expoziția de fotografie „In Memoriam” – Nicolae Dumitru Vlădulescu, imaginile expuse fiind realizate de artistul plastic de-a lungul timpului.

Nicolae Dumitru Vlădulescu a încetat din viață în urmă cu un an, pe data de 29 octombrie 2018, la vârsta de 69 de ani. Revenit din Canada, în 2000, unul dintre membrii Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională, precum şi membru al Uniunii Scriitorilor, Vlădulescu şi-a dedicat timpul artei plastice, lucrările sale fiind expuse în mai multe galerii celebre de peste Ocean. Totodată, timp de 11 ani, acesta a fost în fruntea Teatrului de Vest Reşiţa, iar din 2015 acesta şi-a făcut simţită prezenţa în cadrul Clubului Foto „Banatul Montan”.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Vernisajul expoziției „În Memoriam” este programat să aibă loc astăzi, 29 octombrie, începând cu ora 18.00.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/