Șefa PSD Caraș-Severin a schimbat configurația Guvernului Orban! Răspunsuri halucinante de la ministrul propus al Finanțelor!

Deputatul Luminița Jivan, membru în Comisia de Buget Finanțe din Parlament, a dat aviz negativ propunerii lui Ludovic Orban pentru Ministerul Finanțelor!

Liderul social-democraților cărășeni a încasat destul pentru miniștrii PSD care și-au dat atât de des cu stângu-n dreptul, dar acum rolurile s-au inversat și pare să-i convină asta de minune. „După o audiere de aproximativ două ore, senatorul propus ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, a primit aviz negativ. PSD a obținut o victorie pentru români prin acordarea avizului negativ acestui personaj care se vedea responsabil de mediul financiar al acestei țări, de administrarea veniturilor statului. Declarațiile și răspunsurile sale halucinante au scos la iveală intențiile reale ale noii guvernări privind bunăstarea României”, a anunțat Jivan.

Aceasta l-a luat la întrebări pe Cîțu în timpul audierii în comisia de specialitate, dar ministrul propus n-a fost deloc convingător. Nici pentru Luminița Jivan, nici pentru marea majoritate a membrilor comisiei. „I-am adresat domnului senator două întrebări, cea mai importantă vizând viitorul românilor, mai exact ce măsuri concrete presupune restructurarea anunțată de dânsul, care vor fi criteriile de evaluare și cine le va emite. Evident că nu am primit niciun răspuns. Aparent, pentru Florin Cîțu nu contează viitorul românilor și a evitat oferirea unui răspuns la această întrebare. Permiterea unei astfel de persoane să devină ministru al Finanțelor ar fi fost o greșeală majoră pentru România, așa că nu mi-aș fi putut ierta vreodată acordarea unui vot favorabil”, a lovit președintele PSD Caraș-Severin.