Nici vorbă de trădare! Pentru unii primari, social-democrația e sfântă!

Chiar dacă, în urma aprobării moțiunii de cenzură, forțele PSD au fost slăbite la nivel local, o parte dintre edilii social-democrați nici nu se gândesc la trădare, aceștia candidând pentru încă un mandat din partea aceluiași partid.

În comuna Pojejena din Clisura Dunării, spre exemplu, primarul Mira Radovancovici afirmă că, dacă va fi în putere, unele lucruri ținând și de voința divină, va merge mai departe în cursa electorală din 2020, în calitate de candidat din partea PSD, edilului-șef nefiindu-i frică de ceilalți contracandidați și asta datorită proiectelor pe care a reușit să le materializeze, înspre binele comunității, în anii de mandat.

În privința uneia dintre forțele spectrului politic din comună care începe să devină tot mai răsunătoare, Organizația Pro România Pojejena bifând tot mai multe adeziuni, primarul Radovancovici nu se arată timorat, ba mai mult nu-l interesează ce se petrece în grădina altuia: „Nu știu cine va fi contracandidatul meu din partea Pro România! Nu mă interesează și nu sunt focusată pe acest aspect. Eu știu ce am de făcut și îmi cunosc realizările”.

Ținând cont că scopul partidului novice din Clisura Dunării este să câștige șefia tot mai multor administrații publice locale, existând aici posibilitatea ca actualii edili să trădeze partidul cu ajutorul căruia au câștigat alegerile în 2016, șeful administrației publice locale din Pojejena exclude absolut orice discuție pe tema trădării, o trădare pe care nu o vede nici din partea electoratului: „Nu mi-a propus nimeni să trec la Pro România, nici la alt partid și nici nu aștept vreo propunere în acest sens! Nu cred că există trădători nici în ceea ce privește electoratul social-democrat.”, a concluzionat Mira Radovancovici, primarul comunei Pojejena, pentru expressdebanat.ro.