Preotul sedus în chilia Mănăstirii Teiuș de un chipeș homosexual are onoare, reputație și-un preț: 10.000 lei!

Justinian Tibil, fost stareț al celei mai frecventate mănăstiri din Caransebeș până în momentul în care s-a aflat despre „trezirea pentru un număr la miezul nopții”, „vinul turbat” și îndulcirea cafelei cu „lapte de bărbat”, vrea să bage bani în buzunar ca să-și îndrepte reputația. Episcopia Caransebeșului îl are și ea în grijă, astfel că preotul își poate vedea liniștit de relația cu Dumnezeu și de interesele lui sexuale într-o altă mănăsire, mai ferită de ispite, dar și de cei care ar putea da în vileag astfel de practici mai puțin ortodoxe.

Starețul de la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului – Teiuș a recunoscut în fața mai marilor de la Episcopia Caransebeșului că a căzut într-un mare păcat. S-a lăsat ispitit de un tânăr arătos, homosexual asumat. Preotul e gata să se căiască, a cerut iertare și s-a pus de acord cu oamenii Bisericii ce l-au judecat să petreacă o vreme într-o altă mănăstire. De data asta, fără dreptul de a sluji. Acolo urmează să împlinească un canon de post și de pocăință. Imaginea Bisericii Ortodoxe Române are iremediabil de suferit din cauza trăirilor de la miezul nopții ale lui Justinian Tibil. De fapt, ca urmare a faptul că s-a aflat de acel „cuibușor de nebunii”. Cel revoltat însă este chiar starețul Tibil. S-a dus în fața judecătorilor să reclame că el nu și-a dat acrodul pentru publicarea articolului de presă în care au fost devoalate plăcerile sale sexuale incompatibile cu Ortodoxia. 

„Conținutul denigrator, vulgar, jignitor mi-a produs suferințe psihice și morale care se impun a fi reparate prin intermediul acordării de daune morale, pe care simbolic le-am apreciat la suma de 10.000 lei!”, arată Justinian Tibil. Ca atare, nu interesele lui pentru tânărul în fundul gol căruia îi cerea să-i spună până la cât ar număra împreună i-au știrbit reputația în fața enoriașilor, ci faptul că s-a aflat despre un altfel de a-ți iubi aproapele.

CITEȘTE ȘI:

Cuibușor de nebunii homosexuale în Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, cu dezlegare de la Episcopie! [FOTO EXPLICIT]

Starețul Justinian, Cetățean de Onoare pentru ridicarea mănăstirii în care s-a dat dezlegare la relații homosexuale!

CUTREMURĂTOR. Alți șase preoți cu fantezii homosexuale, deconspirați de ispita din Mănăstirea Teiuș!

Iertare și pocăință pentru fanteziile homosexuale din Mănăstirea Teiuș! Episcopia nu-l dezbracă de hainele preoțești pe starețul Justinian!