Preotul interzis în sutană din cauza flirturilor cu un homosexual și-a reevaluat onoarea! Acum costă 2 miliarde!

Starețul Mănăstirii Teiuș din Caransebeș, Justinian Tibil, a fost trimis în exil, să împlinească un canon de post și pocăință, dar gândul îi stă la foarte mulți bani!

Destituit din slujirea clericală după ce în spațiul public au apărut dovezi ale unor trăiri total neortodoxe, pe care nu le-a negat niciodată, arhimandritul Tibil a manifestat în fața mai marilor Episcopiei Caransebeșului dorință de îndreptare. Totodată pare să-și fi propus să devină bogat și celebru. Celebru prin faptul că ține neapărat să apară în tot Internetul cu povestea și pasiunea lui care exced indulgenței Domnului. Concret, Justinian Tibil are pretenția să primească în mod public scuze, timp de șase luni (180 de zile), pe paginile de Facebook, Twitter, Pinit, pe ziare.com și, totodată, la începutul fiecărui interviu live realizat în redacția Express de Banat. În plus, a reevaluat prețul demnității și onoarei sale. De la 10.000 de lei, la 200.000 de lei! Bani pe care vrea să-i bage în buzunar. Pentru ce?! Pentru că i s-ar fi atins onoarea și demnitatea prin faptul că au fost redate „aspecte care, reale sau nereale, fac parte din viața privată a unei persoane”.

Practic, Justinian Tibil nu-și reconsideră sentimentele și trările față de bărbatul pentru care s-ar fi trezit la miezul nopții. E deranjat de un singur lucru. Că acestea au fost făcute cunoscute opiniei publice, în special enoriașilor care i-au sărutat până mai ieri mâna sau cărora le-a pus sutana în cap. Tibil se leagă acum și de afirmațiile unui fost preot, care a criticat în termeni duri „sentința” Episcopiei. Dar e supărat și pentru n-a fost întrebat dacă este de acord să-i apară povestea și fotografia în spațiul public.

gif card de energie dacus 1000x100

Biserica Ortodoxă Română e prea terfelită în ultima vreme, e adevărat, dar asta o fac tocmai cei care se pretind a fi slujitorii lui Dumnezeu. Cei cu înclinații homosexuale și cu dragoste de bani! Nu aceia care îi demască pe acești falși sfinți.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/