„E grav, total incompatibil cu Ortodoxia! Nu poți să predici cu mâna pe fundul altor bărbați!”

A renunțat la sutană din cauza presiunilor și amestecului politicului în Casa Domnului și, pentru numele lui Dumnezeu, vorbește despre mușamalizarea apucăturilor neortodoxe ale starețului Mănăstirii Teiuș din Caransebeș!

Fanteziile sexuale homosexuale ale preotului Justinian Tibil, care reies dintr-un dialog purtat cu un homosexual asumat, au fost sancționate scandalos de către Episcopia Caransebeșului. Mai exact, de către membrii Consistoriului Monahal Eparhial. În ciuda faptului că slujitorul lui Dumnezeu a recunoscut că a purtat acea conversație pe o rețea de socializare, pe teme homosexuale, că a făcut schimb de fotografii și că a cerut să-l vadă pe partenerul de dialog în ipostaze intime, acesta a fost judecat cu o îngăduință nepermisă. Dacă Justinian Tibil are înclinații homosexuale nu e o problemă, dar dacă starețul Justinian are astfel de plăceri atunci chiar e. 

CITEȘTE ȘI:

Cuibușor de nebunii homosexuale în Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, cu dezlegare de la Episcopie! [FOTO EXPLICIT]

Starețul Justinian, Cetățean de Onoare pentru ridicarea mănăstirii în care s-a dat dezlegare la relații homosexuale!

CUTREMURĂTOR. Alți șase preoți cu fantezii homosexuale, deconspirați de ispita din Mănăstirea Teiuș!

Iertare și pocăință pentru fanteziile homosexuale din Mănăstirea Teiuș! Episcopia nu-l dezbracă de hainele preoțești pe starețul Justinian!

„Justinian Tibil e caterisibil, nu depus din treaptă! Depus din treaptă înseamnă că, cinci ani, el nu mai este considerat preot, e un laic, nu mai intră în altar, nu mai ține slujbe. Lui i-au dat aceeași pedeapsă pe care mi-au dat-o și mie. Pe mine, în 2010, m-au depus din treaptă pentru că nu am răspuns la chemarea șefului meu. Pentru Ortodoxie, homosexualitatea este foarte gravă. E ceva grav, total incompatibil cu Ortodoxia. Nu poți să predici cu mâna pe fundul altor bărbați!”, a comentat jurnalistul Cristian Franț, care a renunțat la sutană tocmai din cauza nedreptăților și lucrurilor fără de Dumnezeu care se petrec în Biserica Ortodoxă Română. 

Discuțiile halucinante purtate de arhimandritul Justinian Tibil, la miezul nopții, cu un chipeș gay, i-au determinat pe mai marii Episcopiei Caransebeșului să-l destituie din slujirea clericală și să-l oblige la împlinirea unui canon de post și de pocăință la o mănăstire. Au ținut cont de faptul că părintele Tibil a avut o atitudine de resemnare și pocăință față de faptele pentru care este acuzat. De ce nu s-a statuat că plăcerile și curiozitățile lui Tibil sunt incompatibile cu viața în chilie și altar?! Un răspuns ar putea veni din dezvăluirile homosexualului care i-a picat cu tronc starețului de la Teiuș, dar și din ceea ce au început să vorbească și alții. „Mai sunt încă șase! Povestea cu Justinian Tibil s-a repetat cu alți șase preoți!”, ne-a mărturisit tânărul pentru care fețele bisericești au o slăbiciune aparte. 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu dezvăluiri șocante!