Concluzii surprinzătoare după auditul de la Transal Urbis!

Primăria Municipiului Caransebeș, prin auditorul intern Alexandru Silianovici, a finalizat raportul de audit de la Transal Urbis, raport cerut în urmă cu două luni. Astăzi a fost prezentat membrilor AGA de conducerea societății.

„Rezultatele sunt surprinzătoare și raportul este incomplet. Noi când am solicitat auditul am scris o listă întreagă de nereguli găsite când am preluat societatea. Am rugat să se verifice și să se cerceteze. Nu am primit acele răspunsuri sau dacă le-am primit, au fost superficiale. Noi, ca administratori, vom depune obiecții și vom cere o ședință de consiliere cu auditorul. Nu suntem de acord cu acest raport.”, a declarat Mihai Minea, administrator al Transal Urbis.

celtic transilvania 1000x100px

Concluziile rezultate din acest audit nu fac lumină în situația găsită la începutul acestui an de noua administrație. Spre exemplu, conturile blocate pentru neplata unei facturi de 127.000 lei din care au decurs penalități de aproape 1,1 milioane lei și datoriile găsite către ANAF de 2,73 milioane nu și-au găsit justificarea în acest raport. Valoarea totală a datoriilor se ridica la aproape 5 milioane de lei când societatea a fost preluată de noua echipă managerială.