Puşcărie şi despăgubiri de 5.000 de euro în cazul polițistului lovit în centrul Reşiței!

explo 1000x200

Asta este pedeapsa pe care riscă să o primească Emanuel Ceangâr după ce a lovit cu pumnul în figură un poliţist din municipiu, ziua în amiaza mare, imediat după ce omul legii îi scosese cătuşele de pe mâini!

Arestat preventiv şi, mai apoi la domiciliu, Ceangâr şi-a dat seama de gravitatea şi consecinţele faptei sale şi a ales să pledeze vinovat în faţa instanţei. Atitudinea sa procesuală îi asigură din start o reducere a limitelor de pedeapsă şi, după cum a declarat avocatul său, Cosmin Bolosin, speră la o condamnare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Procurorul a fost însă de altă părere şi a solicitat instanţei să nu reţină nicio circumstanţă, astfel încât inculpatul să primească o pedeapsă cât mai severă.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV: Un bișnițar de la colțul străzii a bătut un polițist. Manu bişnițaru’, arestat 30 de zile! (UPDATE)

Recunoaşte şi regretă că a lovit cu pumnul un poliţist. Degeaba!

Ceangâr ar putea fi obligat să bage şi mâna în buzunar. „Partea vătămată s-a constituit parte civilă în dosar cu suma de 5.000 de euro. Păi pentru ce?! Pentru două zile de îngrijiri medicale?!”, se întreabă avocatul Bolosin.

Judecătoria Reşiţa a rămas în pronunţare, sentinţa urmând a fi făcută cunoscută în data de 11 decembrie.

 

CITEŞTE ŞI: Manu Bișnițaru’, pericol public şi exemplu negativ pentru societate

Manu Bişniţaru’ e liber, dar obligat să meargă la psiholog!

A lovit un poliţist! Şi nu numai!

 

 

foto: facebook.com

Comments

  1. Plm says:

    Sunt foarte curios daca mult prea inteleptul si celebrul avocat cosmin bolosin (nu e nicio gresela de redactare), ar incasa-o si si-ar petrece cateva zile internat, cam ce suma ar cere? Probabil 2 lei cat e si valoarea lui 🙂 E usor sa vorbesti cand nu iti pasa de familia celui care sufera. Asa sa le ajute Dumnezeu!