L-au călcat în picioare şi amenințat cu sabia din cauza etnobotanicelor, dar au ieşit din arest!

Trei din cei patru tineri reşiţeni care au şocat comunitatea după o tâlhărie în care au dat dovadă de o violenţă greu de imaginat au ieşit de după gratii!

Adrian Chiş (27 ani) zis Ţaco, Ioan Alin Buceag (26 ani) zis Ghimbo, şi David Radu Raţiu (21 ani) au beneficiat de clemenţă din partea magistraţilor de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Caraş-Severin şi, după mai multe luni petrecute în arest preventiv, s-au întors acasă. Totul li se trage de la ceea ce s-a întâmplat în seara zilei de 26 august, în jurul orelor 21.40, la barul Tom&Jerry de pe Calea Caransebeşului din Reşiţa. „Ne-a fost admisă contestaţia şi au fost puşi în libertate cu arest la domiciliu. E o soluţie temeinică şi legală care cred că îmbrăţişează poziţia procesuală a inculpaţilor, precum şi toate circumstanţele reale şi personale de care aceştia pot să beneficieze. Mai mult decât atât, odată cu trecerea timpului, fiindcă vorbim de aproape patru luni, pericolul social este, practic, unul mult diminuat, iar conform practicii CEDO nu mai putem vorbi de o durată rezonabilă a acestei măsuri preventive”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

CITEŞTE ŞI: 

Tâlhărie cu săbii şi câini agresivi pentru etnobotanice de proastă calitate!

Violenţă extremă pe străzile Reşiţei din cauza etnobotanicelor!

Al patrulea inculpat în cauză, Denis Ionuţ Panacea, un tânăr de doar 15 ani, s-a bucurat tot timpul de libertate, el fiind obligat să respecte doar interdicţiile controlului judiciar. După ce a fost ameninţat cu sabia, bătut crunt şi lăsat inconştient în mijlocul drmului, aşa cum a reţinut Parchetul, lui Ion Simion i-a mai trecut supărarea pe cei care l-au tâlhărit. „Putem vorbi de o împăcare cu partea vătămată, deşi ea nu produce efecte în cazul unei infracţiuni de tâlhărie. Eu la dosarul cauzei am văzut o declaraţie a părţii vătămate prin care e de acord ca inculpaţii să fie judecaţi în stare de libertate”, a mai spus Bolosin.

CITEȘTE ȘI: Drogurile letale au instaurat legea tăcerii! Se tem pentru viețile lor!

ALERTĂ. Etnobotanice letale în Reșița! Doi morți în trei zile!

Comments

  1. FLOREA says:

    Din cate observ acest avocat Bolosin este aparator al interlopilor.

  2. Stefan says:

    Asa lege nu exista in tarile civilizate din Uniunea europeana. Ce este imposibil in tarile democratice este posibil in aria Romaniei.Nici un Presedinte sau Rege nu poate restabili ordinea cu asemenea practici.