Rosso-nerii fac spectacol şi când pierd! Mai vine un sponsor!

explo 1000x200

Muncitorul Reşiţa a cedat pe teren propriu, 2-4 (2-1), cu Spicom Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al anului pe teren propriu.

Lume multă şi sâmbătă seară în Sala Polivalentă din Reşiţa la meciul echipei lui Viorel Lolea, din etapa a 13-a a Ligii I de futsal, şi nimeni nu a avut de ce regreta, chiar dacă rezultatul final le-a fost favorabil oaspeţilor. Întâlnirea dintre Muncitorul şi Spicom a însemnat 40 de minute de spectacol. Roş-negrii au început tare, Staicu a nimerit bara în minutul 4, iar căpitanul Bîrcean a ratat imediat o altă ocazie uriaşă, după un contraatac trei contra unul. Cum în fotbal ocaziile nefructificate se răzbună, oaspeţii au deschis scorul în minutul imediat următor. Staicu a mai mimerit o dată bara, de data aceasta cea transversală. Tot fostul idol din Valea Domanului a dat-o şi a treia oară în bară, cu un minut înainte de pauză. Mai întâi a adus egalarea cu o execuţie de mare fineţe, dar imediat după ce a sărbătorit golul a reacţionat nepotrivit la provocarea unui jucător al oaspeţilor. A văzut roşu direct şi i-a dat şi mai mari bătăi de cap lui Lolea, care şi aşa are un lot foarte restrâns numeric. Spicom a rămas şi ea în trei, astfel că spaţiile s-au lărgit pe suprafaţa de joc din Polivalentă. Antrenorul Muncitorului l-a trimis pe Demian în teren pentru ultimele 60 de secunde ale primei reprize, mutare ce s-a dovedit a fi foarte inspirată, deoarece acesta a marcat pentru 2-1.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649128259460″]

În partea secundă, oaspeţii şi-au controlat mai bine nervii, întinşi la maximum de o brigadă de arbitri care s-a făcut de râs, şi au profitat de căderea evidentă a gazdelor. Au egalat la doi în minutul 31, iar până la final au mai înscris de două ori, fără ca Muncitorul să poată reacţiona. S-a terminat 4-2 pentru Spicom, care şi-a recuperat punctele cedate în turul de la Sfântu Gheorghe, când Muncitorul câştigase cu 10-7.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649475236676″]

„Am făcut o primă repriză foarte bună, dar din păcate a contat din nou foarte mult banca de rezerve, pe care nu am avut decât doi jucători valizi. S-a văzut că am căzut fizic spre sfârşitul jocului şi, din păcate, am pierdut, spun eu, nemeritat. Marius Staicu e cel mai în formă jucător al nostru, a marcat şi acum, etapa trecută a dat patru goluri şi ne-a lipsit în repriza a doua. Îmi felicit băieţii pentru că au făcut faţă chiar şi în condiţii grele acestui campionat şi sper ca, acum, în iarnă, să mai vină lângă noi un sponsor, pentru a putea aduce şi alţi jucători. Sperăm să mai vină cineva lângă noi, alături de Aquacaraş, LCC, Autoalex şi Transprotector”, a declarat Viorel Lolea.