Accident spectaculos în față la Soho! Cinci maşini avariate!

explo 1000x200

Lipsa locurilor de parcare, indisciplina şoferilor şi viteza excesivă sunt cauzele unui accident care a avut loc în jurul orelor 21.00, pe străduţa din spatele Complexului Nera din Reşiţa.
Un BMW condus cu o viteză mult prea mare prin aglomeraţia de maşini parcate în zona cafenelelor din centrul municipiului, de un şofer începător, a avariat alte patru autoturisme în urma impactului ce a avut loc chiar în faţa localului Soho. Martorii spus că BMW-ul a acroşat mai întâi un autoturism Ford care ieşea din parcare şi al cărui şofer nu s-a asigurat. Concret, nu ar fi dat prioritate de dreapta şi atunci ar fi atins BMW-ul. De fapt, din cauza maşinilor parcate aiurea, e aproape imposibil să observi dacă din dreapta vine cineva şi nu ai de ales ca şofer decât să ieşi cu botul maşinii în drum. BMW-ul nu s-a putut opri, ci a intrat violent într-un Golf parcat pe partea stângă a drumului. L-a aruncat pe bordură, până în peretele teresei. În plus, a lovit, ceva mai uşor, alte două autoturisme.

 

YouTube video

 

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Şoferul BMW-ului a fost testat de poliţiştii veniţi la faţa locului cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

accident soho2accident soho3

 

Comments

 1. Mario says:

  Cel mai pro st reporter,cameraman,fotograf etc…pai ce sa intelegem noi din articolul asta? NIMIC !! O filmare de toata jena,si 2 poze facute cu bricheta !! Halal site.

 2. io says:

  Bravo Mario ! PUNCT OCHIT , PUNCT LOVIT !

 3. breamveu says:

  don reporter, iti doresc sa-ti iasa unul din scurt la fel cum i-a iesit soferului.sa te vaz atunci ce-ti poate pielea 😀

 4. breamveu says:

  ca sa nu-ti mai zic de: BMW, Ford si Golf.faci cumva discriminari?

 5. breamveu says:

  in plus de asta, nu l-ar durea pe nea stepi, sau cine e responsabil sa puna o oglinda acolo.si asa n-a miscat nimic in ultimii ani.circuli prin oras ca pe valurile dunarii.

 6. marius says:

  Numai din stire si comentarii + filmul cu BMW Club Shit Resita au presa si Politia material de investigat.

  Dar cat timp mai trece pana sa-si merite salariile? Cat mai dureaza pana ‘Romania lucrului bine facut’ ajunge sa fie o stare de fapt si nu un slogan electoral?

  La multi ani, Romania! Si voua retarzi cu coji BMW fara airbaguri, care furati bani din portofelul parintilor sa aveti de benzina pt o tura prin oras. Get a life!

  P.S. cititi comantariile la filmul de pe youtube, acolo BMW Club Shit chiar se lauda cu articolele din presa in care Politia intervine pt a-i opri. Parintii baiatului aluia ar trebui sa-l ia de ureche si sa-l treaca printr-un cabinet de psihiatru.

 7. SNap says:

  mai slugi mici ce sunteti de unde stiti voi ce s-a intamplat si cum ia uimiti-ma ati fost acolo in masina sau ? si unde unde stii tu de unde iau eu bani si cum iau sa ma car sau sa imi cumpar masina 🙂 vezi-ti de lungu nasului sa nu ti se inroseasca din greseala 😉

 8. ovidiu says:

  sNAP s-au cum drac te cheama…invata in plm sa pui virgula,in plus cu “trocile,,alea de carute pe care voi le numiti masini si culmea…va mai dati si cine stie ce soferi si voi abia mergeti pe picioare si va mai si numiti”bmw club,,dar aveti sticla de benzina in portbagaj sau mai rau…mergeti cu gpl ….stiti numai sa comentati aiurea…fratilor strada nu e pista de raliu,mergeti in plm si omorativa pe alte drumuri,nu aici intre oameni

 9. SNap says:

  amice ce fac ei e treaba lor,eu nu am nici o gara cu clubul asa ca nu mai vorbii ampulea