Manu Bișnițaru’, pericol public şi exemplu negativ pentru societate

Emanuel Ceangăr a părăsit Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin pentru a sta în arest la domiciliu, însă magistraţii au destule motive de îndoială cu privire la reabilitarea lui în societate. 

Bișnițarul reșițean și-a pierdut cumpătul și l-a lovit puternic pe unul dintre oamenii legii care își făcea meseria. După o vreme petrecută în arest, Tribunalul Caraș-Severin a dispus înlocuirea măsurii preventive cu una mai blândă, chiar dacă în motivarea inițială a arestării se arată clar că Emanuel Ceangăr poate fi un pericol pentru societate.

Se constată existența unor probe din care să rezulte suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârșit o infracțiune intenționată. Atitudinea parțial sinceră a inculpatului manifestată până în prezent reprezintă doar un eventual criteriu de individualizare a pedepsei și nu convinge judecătorul de drepturi și libertăți că imediat ce va fi pus în liberatate acesta se va opri din a comite același gen de fapte”, după cum se arată în motivarea instanței.

Mai mult decât atât, pe lângă un pericol pentru societate, prin faptele similare pe care ar putea fi dispus să le comită, Manu Bișnițarueste considerat și un puternic exemplu negativ pentru societate, iar punerea sa în libertate ar încuraja considerabil creșterea infracționalității pe străzile reșițene.

În evaluarea acestui pericol nu trebuie să se aibă în vedere nu numai datele privind persoana inculpatului, ci și cele referitoare la infracțiunea de săvârșirea căreia este acuzat, la pericolul social al acesteia. În aceste condiții, lăsarea în libertate a inculpatului ar putea încuraja alte persoane să comită fapte asemănătoare, creându-se astfel în opinia publică un sentiment de insecuritate, credința că justiția nu acționează suficient de ferm împotriva unor manifestări infracționale cu un accentuat pericol social”, după cum mai este menționat în motivarea instanței de judecată.

Comments

 1. lulu says:

  intr-adevar acest Manu este un pericol !Ma bucur ptr foarte mult ,articolul este foarte bun (Y)fara cuvinte despre acest infractor ,din pacate cate nu se stie despre ….

 2. manu says:

  spectaculos ptr ce este purtat acest infractor prin AREST ;), nu ptr ce merita intr-adevar sa faca puscarie ,ani grei cum fac dealtfel alti infractori cu acelasi comportament ,dar uitati fratiilor ca face ptr bataie ,mare batauis ,mare hot ,mare infractor ,camatar ,jeg penal 😉

 3. alex says:

  SUGELE.TI PULA LU MANU !!!!!!!!!!!!!

 4. VIX says:

  bulangii de gabori knd dau in noi….date`n, sa ne sugi pula de gioarsa ia-i pe aia cu etno mortii matii…..bibilestene glodisoarele ….si gaborii sugatori care sunt jmecheri in haina ….bagavash pulan gat de la Ponta la Ioana Toma….Necredincioasa esti …sa nu crezi in omu asta Manu. care e cel mai baiat bun! da ce stii u ma…zdreanta mica…

 5. Stefan Nicolescu says:

  RESITA E PLINA DE ASTFEL DE INFRACTORI SI CHIAR CU MULT MAI RAI. IN DEALUL CRUCII E TEROARE CU DROGATII SI BATAUSII, IN GOVANDARI IN ZONA INTIM SI VICTORIA COLCAIE DE TRAFICANTI DE DROGURI, DE CARNE VIE, DE VALUTA si DE TIGARI iar, MAJORITATEA DINTRE ACESTI TRAFICANTI SUNT si CAMATARI, CARE SANTAJEAZA SI AMENINTA PE TOATA LUMEA. POLITIA, DIICOT-ul NU VAD ? NU STIU ? CE FAC ? CA DOAR NU SUNT ORBI, MUTI si SURZI !!!

 6. lulu says:

  UITE CA A FOAST SI ESTE ACEST RROM UN INFRACTOR ,PANA ACUM NU A FOST CU ACTE IN REGULA ,A AJUNS SA TREACA SI PESTE ACEST PAS ,VAI SAIMAR DE EL ,VA AJUNGE RAU 😉 PRAFUL SE VA ALEGE DE EL SI FAMILIA LUI !CAT RAU A FACUT ,dl Vix ,dute la scoala si invata sa scri ,ai nevoie de putina gramatica ,haa-ha (Y) ESTI NIMENI 😉 .

 7. marcu says:

  uite ca suge pulasi pulele ,Manu prin areste ,haa-ha ,(Y) PANA II SUGEM NOI el este terminat ,vai saimar de capul lui ,hotul la parnaie cu el ,iara il vom vedea in centru ,iara v-a fura oamenii si jegmaneste ,HOTUL Hi…hi ,la puscarie cu tine ,hotule si smechere ,acolo iti este locul intre ziduri ,esti pericol social ,fraiere ,nimeni ce esti ,ai fost un nimeni si vei ajunge un rahat de ploie …