Manu Bişniţaru’ e liber, dar obligat să meargă la psiholog!

Reşiţeanul care a lovit în mijlocul străzii un om al legii imediat ce i-au fost desfăcute cătuşele a scăpat de măsura preventivă a arestului la domiciliu. Nu şi de răspunderea în faţa legii pentru comiterea infracţiunii de ultraj!

Emanuel Ceangâr se bucură din nou de libertate după perioada petrecută în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei din Caraş-Severin şi, mai apoi, la el acasă, unde a fost obligat să respecte măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă de instanţa de judecată. Prin avocatul său, Cosmin Bolosin, cel cunoscut drept Manu Bişniţaru’ a contestat şi această măsură preventivă după ce magistraţii reşiţeni dispuseseră în acest sens. Tribunalul Caraş-Severin i-a admis contestaţia lui Ceangâr şi i-a înlocuit măsura preventivă cu una mai puţin restrictivă.

„Consider încheierea de astăzi a Tribunalului Caraş-Severin ca fiind una legală şi temeinică, în sensul că s-a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Clientul meu are acum interdicţia de a părăsi localitatea Reşiţa, de a lua legătura cu martorii din dosar şi are obligaţia de a se prezenta ori de câte ori este chemat la Judecătoria Reşiţa. De asemenea, trebuie să se prezinte la un cabinet psihologic în termen de trei zile pentru a fi evaluat, avându-se în vedere temperamentul lui vulcanic, coleric din momentul comiterii infracţiunii”, a explicat pentru expressdebanat.ro avocatul Cosmin Bolosin.

Comments

 1. lulu says:

  am spus si spun ,abia au inceput relele asupra acestui infractor de nimik ,sa dea bunul d-zeu tot bonele care l-a facut altora ,asa sa-l ajute d-zeu !rrom ,romanizat 😉

 2. alex says:

  vai saimar !ESTE UN KAKAT cu ochi acest rrom borad si strigat !ma bucur si respect Justitia ROMANA, tot respectul ,domniilor faceti-va treaba si curatenie cu asemenea infractori si pericol societati ,arungati la racoare ,acolo ii f bine ptr ei (Y):)

 3. MARCU says:

  VA ROOOG FRUMOS SI INSISTENT ;)!!!!!Nu treceti cu vederea peste acest individ ,nu ignorati cazul ,acest individ este obsedat de-a a se juca cu mintiile oameniilor ,nu este nenormal ,este absand dupa banii,este un hot si un pericol social ,nu treceti usor peste dosar ,nu ignorati ,doar ca si-a angajat cu avocat bun si a zis ca va face ca la nufarul ,nu cred !eu inca mai cred in organele care sunt demni si corecti (Y)

 4. marius says:

  Exact ,bine spus”nu este nenormal”,daca tot scrieti invatati sa si scrieti
  corect ca sa puteti exprima ce vreti sa spuneti