Opriţa se teme mai tare de FC Olt decât de Poli!

Metalul Reşiţa, liderul seriei a II-a din liga secundă de fotbal, întâlneşte miercuri, în deplasare, FC Olt Slatina, într-un meci din etapa a opta a sezonului.
Rosso-nerii au cinci puncte peste Poli Timişoara în clasament, favorita hârtiei la promovare, ce-i drept, şi un meci în plus jucat, însă în Valea Domanului se vorbeşte cu reţinere despre accederea în Liga I. Antrenorul Daniel Opriţa nu vrea să pună presiune pe umerii elevilor săi, ci preferă să o mute în tabăra echipelor care şi-au anunţat deja pretenţiile la prima ligă. Aproape de fiecare dată, Opriţa o indică pe Poli drept mare favorită la promovare, acceptând că Metalul poate doar să „încurce” în lupta la vârf. Cu toate astea, înaintea meciului de miercuri, de la Slatina, antrenorul Reşiţei evaluează puţin altfel situaţia din clasament. „La Slatina avem un meci mai greu ca toate de până acum”, a declarat Daniel Opriţa, cel mai probabil nu pentru că FC Olt ar fi peste Poli, ci pentru a-şi motiva echipa şi a obţine o nouă victorie.
Meciul dintre FC Olt şi Metalul se joacă miercuri, de la ora 15. Trei zile mai târziu, sâmbătă, de la ora 11, rosso-nerii primesc în Valea Domanului replica Unirii Tărlungeni.