Procurorul confirmă: S-a sinucis din cauza fraudelor de la Trezorerie!

Furturile repetate din Tezaurul Trezoreriei Oraviţa au consecinţe dramatice nu doar pentru clienţii păgubiţi, ci şi pentru cei care sunt sau se consideră răspunzători în vreun fel de neregulile comise de funcţionarii statului.

 

Aflând de ceea ce se întâmplă la Oraviţa, informaticianul M.B. a verificat calculatorul din casierie, descoperind că de la acesta a fost accesat fraudulos programul Taxe Div, în care se stochează toate plăţile făcute de contribuabili. Inculpatul Ion Alfredo Chisăliţă a efectuat 52 de operaţiuni de încasare de taxe şi impozite utilizând fraudulos programul respectiv.

CITEŞTE ŞI: 

Furt de miliarde din Trezorerie, puşcărie şi sinucidere! Panică printre deţinătorii de titluri de stat!

Gaură tot mai mare în Trezorerie! Numărul păgubiților creşte spectaculos!

FABULOS. Bani furați din Trezorerie şi investiți în contrabanda cu țigări!

„Utilizarea de către inculpat a programului informatic Taxe Div pentru a folosi injust sumele provenite din încasări are un puternic impact emoţional asupra informaticianului M.B., acesta considerând incidentul ca o pată foarte urâtă asupra carierei sale profesionale, dar şi asupra imaginii sale. Astfel, fiind convocat în data de 21 ianuarie 2015 de către conducerea instituţiei să participe la activităţile de verificare efectuate de aceasta împreună cu organele judiciare, informaticianul îşi pune capăt zilelor, fiind găsit în dimineaţa de 22 ianuarie spânzurat în apartamentul său din Reşiţa”, se reţine în rechizitoriul întocmit de procurorul George Bucurică.

Ion Alfredo Chisăliţă a fost deja trimis în judecată pentru delapidare, abuz în serviciu, înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic.

CITEŞTE ŞI: 

Din Trezoreria Oravița se fură ca-n codru! Vezi aici prin ce metode!

NEWS ALERT. La Trezoreria Oravița se îngroaşă gluma! Procurorii au descins din nou!

Comments

  1. lolo says:

    Procurorul asta vorbeste cu mortii?
    Eventual, cand este si el mort de beat. :)))